ladan nob bew-aliv

  • VilaWeb us felicita les festes de Nadal amb les cançons del concert 'Bressola de Nadal', fet al Palau de la Música

VilaWeb
Redacció
01.01.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Alguns cantants del país, acompanyats de l’Escolania de la Quadratura del Cercle, van interpretar cançons de bressol d’una manera ben especial en un concert. Organitzat pels Amics de la Bressola, es féu al Palau de la Música el 15 de desembre. VilaWeb us desitja unes bones festes oferint-vos-les totes, d’una en una.

‘Dalt del cotxe’

Els alumnes de la Bressola també van participar en el concert cantant algunes cançons. En aquesta ocasió, canten, juntament amb Rosa Pou i la resta de la banda, la cançó popular ‘Dalt del cotxe‘. 

Cançons que ja us hem ofert:

Aqueres montanhes‘, per Lídia Pujol.

La presó de Nàpols‘, per Gerard Quintana.

Margarideta‘, per Jaume Pla (Mazoni).

El Mariner‘, per Lídia Pujol.

La dama d’Aragó‘, per Raül Fernández (Refree).

La filadora‘, per Anna Roig.

El noi de la mare‘, per Lluís Gavaldà, Anna Roig, Gerard Quintana, Refree, Mazoni i Lídia Pujol.

Ball de sant Ferriol‘, per Gerard Quintana

Bressol de Nadal‘, per Tekameli

 

El concert ‘Bressola de Nadal’ forma part del cicle ‘Bandautors al Palau’, organitzat pel Palau de la Música sota la direcció d’Enderrock. Dins aquest cicle, ja us vam oferir, el mes passat, el primer Palau dels Pets.

El disc amb les cançons del concert, titulat ‘Més cançonetes per a la Bressola’, es pot aconseguir en exclusiva amb la revista Enderrock de desembre, gràcies al suport dels Amics de la Bressola i de Crea’t. ‘Bressola de Nadal’, sota la direcció musical de Xavi Lloses i la direcció artística de Lluís Danés, responsable de la realització televisiva del muntatge, és una iniciativa d’Amics de la Bressola i del Grup Enderrock.

El títol d’aquesta felicitació nadalenca ha estat proposat per l’escriptor i enigmista Màrius Serra, director convidat del 23 de desembre. És una felicitació que recorda la Sinera, o Arenys, d’Espriu. Serra ho explica en aquest vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any