TERTÚLIA PROSCRITA

El Celler de Can Roca aconsegueix la tercera estrella Michelin

VilaWeb
Redacció
26.11.2009 - 08:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El restaurant El Celler de Can Roca ha entrat a la llista d’establiments amb tres estrelles Michelin. El restaurant dels germans Joan, Josep i Jordi Roca ha obtingut la màxima distinció de la prestigiosa guia gastronòmica i s’afegeix al Bulli de Roses, de Ferran Adrià; al Racó de Can Fabes de Sant Celoni, de Santi Santamaria, i al Sant Pau, a Sant Pol de Mar, de Carme Ruscalleda, com a restaurant amb les tres estrelles. El passat mes d’abril, El Celler de Can Roca ja va ser distingit com el cinquè millor restaurant del món per la revista ‘Restaurant Magazine’.

El restaurant ha evolucionat durant les últimes quatre generacions, passant de fer menús per a treballadors del barri gironí de Taialà fins a acabar essent reconegut com un dels restaurants més destacats dins la cuina mundial. Aquesta empremta familiar i la cuina tradicional caracteritzen la tasca que han dut a terme els germans Roca al Celler.

L’establiment, el porten conjuntament els germans Josep, Joan i Jordi. El gran, en Josep, és el sommelier; en Joan és el cuiner i el petit, en Jordi, és el mestre de les postres. Al Celler de Can Roca treballen més de 25 persones a la cuina, de diferents nacionalitats, i 12 persones a la sala.

A més d’aquest restaurant, els germans Roca també gestionen un saló de banquets al Mas Marroc, a Vilablareix, (Gironès), la cuina del restaurant Nummun de l’hotel AC Bellavista de Girona i també han exportat el seu model de cuina a l’Hotel Omm de Barcelona, a través del restaurant Moo.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any