Jornada tècnica sobre Conservació de l’àmbit agrari i el desenvolupament rural

  • Es farà dins de la VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori a Santa Eulàlia de Puig-oriol

VilaWeb
Redacció
16.10.2009 - 23:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El proper dissabte, 24 d’octubre, Santa Eulàlia de Puig-oriol acollirà una jornada tècnica sobre Conservació de l’àmbit agrari i el desenvolupament rural: parlem amb propietat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori, que es durà a terme en aquesta localitat del municipi de Lluçà entre els dies 22 i 24. L’organització va a càrrec del Consorci del Lluçanès, la XCT i l’ajuntament de Lluçà.RuralCat, el DAR de la Generalitat de Catalunya i l’IRTA també participen de l’organització. L’objectiu pretén posar en contacte els diferents participants potencials en la custòdia del territori: propietaris, usuaris, gestors de finques i entitats de custòdia.

Els actes d’aquest dia seran:

-Esmorzar popular, a les 9 del matí.

-A 3/4 de 10, benvinguda als participants a càrrec d’Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà; Josep M. Masramon, president del Consorci del Lluçanès; Maria Josep de Ribot, cap del Servei de Transferència Tecnològica del DAR de la Generalitat de Catalunya.

-A les 10, La relació entre els propietaris, els pagesos i les entitats de custòdia, a càrrec de Margarida Franch, experta en medi rural.

-A 2/4 d’11, Parlen els propietaris. Tertúlia amb 5 propietaris de finques amb acords de custòdia.

-A les 12, La custòdia respon, a càrrec de representants d’entitats de custòdia del territori i plenari d ela VI Reunió.

-A la 1 del migdia, sortida de camp i dinar de pícnic. La custòdia del territori a la riera de Merlès, amb l’associació ADEFFA.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any