Christian Blanc denuncia al prefecte

VilaWeb
Redacció
18.11.2008 - 07:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Christian Blanc batlle dels Angles, va anunciar ahir dilluns que posarà tres denúncies contra Hugues Bousiges, el prefecte. D’aquestes, dues són per difamació i la tercera per injuries públiques. Els fets venen de la passada conferència de premsa feta pel prefecte, el passat 3 de novembre, a conseqüència de la crisis de les estacions d’esquí, on va tractar d’irresponsable i de mantenir una conducta suïcida’ al batlle dels Angles …>>…

D’altra banda, en el moment de la mateixa conferència, el prefecte ha fet igualment constar una ràtio d’endeutament del municipi dels Angles de 52.000 €uros per habitant. Llavors que, segons Christian Blanc, amb el lloguer anual ingressat pel control municipal de la gestió de l’estació d’esports d’hivern n’hi ha prou per pagar en integritat la inversió del municipi (aquí podeu llegir la noticia sobre aquesta conferència de premsa del prefecte).

El prefecte també es va referir a la gestió per part del batlle dels Angles de l’estació d’esquí, afirmant que ho feia com si dugés un ‘cinema parroquial’. Per això les queixes per difamació en contra del prefecte les posen el consell d’administració de l’estació dels Angles i el consell municipal respectivament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any