Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  15.08.2008  06:00

Una web per veure fotografies de Flickr al vostre gust

Photoree aprèn de les preferències de cada internauta

Men?ame
 

A la xarxa social de fotografies Flickr s'hi poden trobar centenars de milers de fotografies d'internautes de tot el món i segur que n'hi ha moltes que us poden agradar. Però segurament, si heu provat de buscar-hi fotografies que us agradin, haureu pogut veure que no és fàcil perquè a Flickr s'agrupen amb etiquetes ('tags') definides pels usuaris. Ara però un nou servei, Photoree, és capaç d'aprendre els gustos de cada internauta i d'ensenyar-li fotografies de Flickr que li agradin.

Per fer servir Photoree cal registrar-s'hi, però és gratuït. Per completar el procés de registre el servei us ensenyarà un centenar de fotografies que haureu de valorar segons si us agraden o no. A partir d'aquí Photoree intentarà mostrar-vos fotografies segons les vostres preferències de lluminositat, temes, estil... Tot i que podreu continuar afinant el filtre tot valorant les fotografies que us vagi ensenyant.

A més a més, a través de Photoree podreu accedir a la pàgina de Flickr on s'allotgi qualsevol fotografia i, a partir d'aquí, veure'n d'altres del mateix autor. També podeu saber quin percentatge de compatibilitat teniu amb els gustos d'altres usuaris del servei.