La periodista Marina Bru guanya el Premi Especial Ciutat de Sant Boi 2007

VilaWeb
Redacció
22.05.2007 - 17:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La periodista Marina Bru Purón va guanyar dissabte passat, dia 19 de maig, el Premi Especial Ciutat de Sant Boi 2007. En la segona edició també van resultar premiats el president de la Fundació Marianao, Xavier Pedrós (Premi d’Honor), l’empresa social Flisa Sant Boi (Premi d’Economia), la Institució Balmes (Premi d’Acció Cívica), el Futbol Club Santboià (Premi de l’Esport) i el Casal de Joves de Casablanca (Premi de la Cultura).L’acte, que es va fer a Can Massallera, va estar presidit per l’alcaldessa, Montserrat Gibert. El jurat, que aplegava la majoria dels premiats en la primera edició, va tenir la responsabilitat d’escollir les persones, iniciatives i organitzacions que més han contribuït els darrers dotze mesos, a “promoure la solidaritat, la igualtat, la cultura de la pau i, en general, el progrés de la societat”. A l’acte es va estrenar un tema musical del compositor Llorenç Peris, interpretat en directe pel Nando Picó Quartet, dedicat a aquestos premis.

Premi Especial. MARINA BRU. Pel compromís social i polític; la seva vocació europeista; la contribució a la lluita per la igualtat de les dones, a un periodisme lliure i plural; i la implicació en nombroses iniciatives catalanes i europees.

Premi d’Honor. XAVIER PEDRÓS. Per la seva tasca social i educativa, pel seu compromís amb els col·lectius infantils i juvenils, pel seu dinamisme i treball.

Premi d’Economia. FLISA SANT BOI. Per la seva iniciativa que combina rendibilitat econòmica i social, impulsant una eina que genera llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Premi d’Acció Cívica. INSTITUCIÓ BALMES, SCCL. Per ser un agent actiu en la transformació de la societat, atenent els infants i els joves amb necessitats educatives especials per aconseguir una millora de la seva qualitat de vida i la seva integració social.

Premi de l’Esport. FUTBOL CLUB SANTBOIÀ. Per la seva trajectòria esportiva, per haver esdevingut un referent de la nostra ciutat i per la seva dilatada història, a les portes del centenari de la seva fundació.

Premi de la Cultura. CASAL DE JOVES DE CASABLANCA. Per la seva aportació a la dinamització sociocultural i juvenil del barri de Casablanca i de la ciutat de Sant Boi, com a impulsors d’iniciatives orientades a fomentar la cultura popular catalana i facilitar als joves una oferta d’activitats atractiva i innovadora.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any