KOP presenta ‘Nostrat’ en dos únics concerts a Sils i Ribes

  • Sense el cantant Juanra, que continua empresonat

VilaWeb
Redacció
13.04.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup KOP torna al nostre país per fer-hi dues úniques actuacions de presentació del seu nou disc, ‘Nostrat‘ (Propaganda pel fet!): avui a Salt (Gironès) i demà a Sant Pere de Ribes (Garraf). L’altre concert anunciat per a enguany es va fer diumenge al País Basc. La trajectòria de KOP va ser truncada fa cinc anys per la detenció del cantant, Juanra Rodríguez, acusat de pertinença al comando Barcelona d’ETA.Detingut als Països Baixos i extradit a Espanya, Juanra Rodríguez recuperarà la llibertat el mes de maig, després d’haver complert íntegrament la condemna.

Cantant suplent

El concert d’avui al vespre, amb el lema ‘Sols el poble salva el poble’, es farà a la sala la Mirona de Salt, juntament amb Revolta 21 i Pirat’s Sound Sistema. Aquests mateixos dos grups acompanyaran KOP demà, quan tocarà a Sant Pere de Ribes.

L’absència de Juanra se supleix amb la veu de Fernando, cantant de Kuraia i Corazón del Sapo, i amb la col·laboracó d’Àlex d’Inadaptats, i de Jaume i Dani de Tipuaixí. Segons que informa la discogràfica Propaganda pel fet!, la setmana passada ja s’havien venut més de mil entrades dels dos concerts.

Enllaços
Web de KOP.
Propaganda pel fet!: Èxit de convocatòria pels dos concerts que KOP oferiran als Països Catalans.
Gara: entrevista amb Juanra Rodríguez (5-4-2007).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any