El Moto Club Segre obre la temporada a Ponts

  • Aquest diumenge amb les Tres Hores de Resistència

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.01.2007 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Moto Club Segre enceta el calendari d’activitats pel 2007 amb les XXVI Tres Hores de Ponts (la Noguera), puntuable pel Campionat de Catalunya de Resistència Terra, que es celebra aquest diumenge, dia 28.
Un calendari que inclou la prova puntuable pel Campionat del Món de Motocròs a celebrar els 15 d’abril al Circuit de Motocrós de Catalunya de Montperler, a Bellpuig, i que va estar guardona, l’any passat, per imatge, desenvolupament i infraestructura.De fet una rèplica d’aquest guardó, que la identifica com la millor del món en aquestes categories, es va repartir entre les diferents seccions que integren el MC Segre durant el sopar anual de l’entitat. En aquest mateix acte es va retre homenatge als pilots de l’entitat, amb especial esment als que van aconseguir èxits esportius com Ivan Cervantes, campió del Món d’Enduro E1, Xavi Galindo, tercer per equips als ISDE 2006, on també hi era Cervantes, el jove Marc Márquez, campió de Catalunya de Velocitat 125 GP, Alfred Camps,campió de Motocròs Veterana A o el corredor del Palau d’Anglesola David Casals, campió de Catalunya de Motocròs Open 125.i Supercròs SX2.

Per una altra banda el MC Segre rep aquest dissabte, dia 27, el reconeixement com a millor organitzadora de Supercròs, així com a club guanyador en diferents especialitat i categories, per part de la Federació Catalana de Motociclisme, mentre que Cervantes rebrà l’insígnia d’or i Galindo un reconeixement.

Al sopar del club presidit per Lluís Capdevila, hi van assistir diferents representants de l’esport català que van destacar el potencial esportiu del motoclub i de Catalunya i on Josep Pont, president del Consorci del Circuit de Motocròs de Catalunya i alcalde de Bellpuig, va aprofitar per acomiadar-se dels membres del motoclub, ja que deixarà el càrrec al no optar a a reelecció com alcalde.

Una altra novetat és que la majoria de cartells anunciadors de les activitats del MC Segre compten amb imatges de corredors de l’entitat. En els primers es pot veure Albert Armengol, Isidre Esteve o Dani Hernández, fotografiats per Josep Maria Pàmies, corresponsal de la revista Solo Moto.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any