Joan Simó repeteix com a president de la Cambra de Comerç de Lleida

  • Encapçalava una candidatura única

VilaWeb
Redacció
22.06.2006 - 07:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Simó fou reelegit aquest dimarts, dia 20, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida després de que la seva candidatura —única— obtinguès el vot favorable dels 39 vocals del ple de l’ens cameral presents a la votació. Prèviament a l’elecció del president, fou constituït oficialment el plenari de la Cambra de Lleida, format per 40 vocals de tots els sectors empresarials de la demarcació.

El nou Comitè Executiu de la Cambra, format pels membres de la llista elegida per unanimitat, està composat per Joan Simó (president), Josep M. Rusiñol (vicepresident primer), Josep M. Montañola (vicepresident segon), Jaume Escart (vicepresident tercer), Josep M. Mora (tresorer), i pels vocals Antoni Badia, Josep M. Gardeñes, Joan Ramon Fuertes, M. Dolors Farreres, Josep M. Pelegrí, Pepito Tarragona i Juan Antonio Serrano.

Un cop elegit el Comitè Executiu cameral, Joan Simó va agrair “a totes des organitzacions empresarials lleidatanes —FECOM, FEMEL, Hostaleria, Transport i COELL— la seva col·laboració i suport, ja que sense elles no hagués estat possible assolir el consens en aquest procés electoral”. El president de la Cambra va destacar “la importantíssima representativitat de la Cambra de Comerç, que dóna aixopluc a tot el món empresarial de les nostres comarques” i va remarcar que “per tant és ben cert quan de vegades manifesto que la Cambra representa ‘la Gran Patronal lleidatana’”.

Línies estratègiques d’actuació

Simó va destacar també les 6 línies estratègiques essencials d’actuació de cara a la propera legislatura: potenciar la formació empresarial; potenciar la internacionalització de les empreses de la demarcació de Lleida; potenciar la recerca, desenvolupament i la innovació de les empreses lleidatanes com a elements diferenciadors i factors claus d’èxit a nivell empresarial; consolidar la Cambra com el lobby empresarial més important de les terres de Lleida i el centre d’acollida dels empresaris de la demarcació; exercir el paper de motor i dinamitzador de projectes que ajudin a desenvolupar econòmicament les comarques lleidatanes; i esdevenir un potent instrument en la promoció industrial, del comerç, dels serveis i del turisme de la demarcació de la Cambra”.

L’acte de constitució oficial del Ple de la Cambra fou presidit pel director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Francesc Povedano.

Cal recordar que el dia 8 de juny els 35 vocals de la Cambra van elegir cinc dels candidats al ple proposats per les organitzacions empresarials: José Javier Cuéllar, Jaume Escart, Maria Dolors Farreres, Josep Maria Montañola i Antoni Postius. Els cinc escollits, tots pertanyents a Foment de Treball, juntament amb els 35 vocals elegits el passat 16 de maig, van decidir aquest dimarts el nom del nou president de la Cambra i la composició definitiva del Comitè Executiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any