ACV-Tirant lo Blanc organitza una jornada sobre mitjans digitals

VilaWeb
Redacció
24.05.2006 - 21:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)

Dimarts que ve, 30 de maig, tindrà lloc a València una jornada sobre mitjans digitals organitzada per l’ACV-Tirant lo Blanc. Diversos especialistes del sector es donaran cita a la Sala Enric Valor de la Facultat de Filologia per a reflexionar al voltant de la situació actual i dels reptes que es presenten.

Així, es comptarà amb la participació de Vicent Partal, director de Vilaweb. La taula redona inaugurarà la jornada i obrirà el debat sobre quina és la situació actual i les perspectives de futur.

També està prevista la ponència ‘Model de llengua i convergència europea: el cas valencià’, del professor Vicent Garcia, del CEU-UCH, on es farà una anàlisi del model lingüístic emprat en els mitjans de comunicació, especialment en els mitjans digitals, i des d’on es farà un acostament a les noves possibilitats que s’obren per a les diferents llengües europees amb els nous models de participació ciutadana.

Ja a la vesprada, la sessió s’obrirà a les 16:00 hores amb una altra taula redona: ‘Repensem el periodisme’, a càrrec de diversos representants d’importants col·lectius de professionals del periodisme, en el vessant digital i tradicional. S’hi proposarà una reflexió sobre l’evolució del concepte de periodisme, a més d’una valoració sobre quina és i serà l’adaptació de les noves tecnologies a la professió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any