Premis Peix Fregit de Palafrugell

  • Josep Bastons és escollit Premi Peix Fregit 2005, de Palafrugell

VilaWeb
Redacció
14.12.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat dels Premis Peix Fregit de Palafrugell, convocats per Edicions Baix Empordà, atorga aquest diumenge 18 de desembre a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal, els guardons corresponents a l’any 2005. El Premi Peix Fregit a una trajectòria ha correspost a Josep Bastons Fàbrega, capdavanter del Grup Peix Fregit d’havaneres. Bastons té en el seu haver una llarga trajectòria musical en diversos conjunts i orquestres del país; destaca el seu pas per l’Orquestra Costa Brava, haver fundat i dirigit fins a l’actualitat el grup Peix Fregit i haver compost un grapat d’havaneres i cançons de taverna.

En el decurs del mateix acte es farà lliurament dels guardons de Palafrugellencs de l’Any, que seran lliurats a: Gaston Chovet Bisbe, capdavanter del grup musical Cork; Jaume Farrarons Puig, pels 70 anys de l’Hotel Llevant, de Llafranc; Neus Salada Carbonell, pels 50 anys de l’Hotel Sant Roc, de Calella de Palafrugell; Josefina Trilla Frigola, pels 75 anys de l’Hotel Tamariu, de Tamariu; Verònica Hidalgo Hernàndez, Miss Espanya 2005; Maite Martí, actriu i titellaire; Kim Soler Flores, pintor, i Lluís Villa May, campió del món de dance country.

El premi a la millor iniciativa de l’any serà pels Premis Vila Casas atorgats pel Museu d’Art Contemporani Can Mario. Marta Vergoñós rebrà el premi de Millor Cartell 2005, el titulat: “Palafrugell, ciutat educadora”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any