Per Nadal… dóna corda al català

  • DVD, cinema, jocs d'ordinador i productes informàtics, en oferta per aquestes festes

VilaWeb
Redacció
13.12.2005 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pensant en la promoció de productes audiovisuals i tecnològics en català, la Secretaria Política Lingüística ha elaborat una web on hi promou productes en la nostra llengua de cara a informar els consumidors que vulguin comprar productes d’oci per les festes nadalenques. Entre les últimes novetats en DVD disponibles en català hi ha ‘El secret dels germans Grimm’, ‘La guerra dels móns’, ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’ i l’última de Shin Chan.També ens informa dels films doblats en català actualment en cartellera, que només són cinc: ‘King Kong’, que avui es pre-estrena, ‘Oliver Twist’, ‘Harry Potter i el calze de foc’, ‘Chicken Little’, ‘Wallace & Gromit. La maledicció de les verdures’. Altres films en català són els que es poden veure a l’Imax Port Vell de Barcelona, i les projeccions en català de la Filmoteca de Catalunya.

Una altra secció que ens mostra la pàgina és la de jocs en català, que inclou un catàleg de jocs d’internet, d’ordinadors, vídeojocs, jocs de taula, jocs en CD-ROM i DVD, joguines, puzles i encaixos. A més, recull una sèrie de jocs en línia en català de tot tipus, com ara jocs de rol, de taula o de simulació.

La secció d’informàtica i noves tecnologies fa un ampli recull d’eines informàtiques i d’internet accessibles en català, que inclou webs d’interès, programari, tecnologies de la llengua, revistes i webs sobre informàtica, ordinadors de butxaca, telefonia i altres dispositius.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any