El periodista, productor i director de cinema, Jordi Llompart, oferirà divendres la conferència inaugural de ‘Vic per la pau’

  • El proper divendres, a les 20.00h, a la Sala de la Columna

VilaWeb
Redacció
30.11.2005 - 20:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el títol de “Comunicació en guerra”, Jordi Llompart, periodista, productor i director de cinema oferirà la conferència inaugural de “Vic per la pau”. Aquest acte institucional estarà presidit per l’alcalde de Vic, Jacint Codina i tindrà lloc a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, a les 20.00h. Anteriorment, a les 19.30h. tindrà lloc la inauguració de l’olivera de la pau a la plaça del pes amb els mateixos protagonistes.

Jordi Llompart ha treballat i ha col·laborat com a periodista en diferents mitjans de comunicació com Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, Avui, La Vanguardia, Tiempo, etc. Va realitzar i produir per a TV3 la sèrie L’oblit del passat, documental sobre el patrimoni cultural mundial que s’enregistrà a països com Egipte, Iemen, Síria, Jordània, Turquia, Israel i Grècia, entre altres, i que ha obtingut un ampli reconeixement a nivell mundial.

L’any 2000 funda la companyia productora audiovisual per a televisió i cine Imax, ORBITA MAX, de la qual és el director i soci majoritari. ORBITA MAX, ha produït El misteri del Nil, la primera pel·lícula en gran format produïda per una empresa espanyola. Aquest documental ofereix continguts científics en forma de viatge per tot el Nil Blau, des de les seves fonts a Etiòpia fins a la Mediterrània en terres egípcies. Aquesta pel·lícula va guanyar, recentment, els premis GSTA, l’equivalent als Òscar en gran format.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any