Avui es presenta “Soft Català”, i demà Catalunya radio serà en directe de Perpinyà i presentació de l’auca de Catalunya-nord a la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

  • Comarca del Rosselló, Catalunya-nord, Països Catalans; €uropa.

VilaWeb
Redacció
02.11.2005 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

….

* Avui, a les 18.00 a la Casa de la Generalitat, es presentarà l’Associació amb nom “Soft català”. Aquesta, gestionada per voluntaris promou els programaris informàtics en Català traduint programaris ja existint i proposant-los a la seua pàgina web http://www.softcatala.org.

Allà, classificats en 10 categories (Navegadors internet, eines internet, gestió, educació, utilitats, llengua, documentació, ofimàtica, Mac i Linux) estan disponibles 148 programaris (en gran majoria pel sistema operatiu Windows i gratuïts).

* Demà divendres, des de la casa de la Generalitat de Perpinyà, es farà en directe de 3 a 4 de la tarda el programa de Catalunya radio “si més no” dirigit i presentat per Rita Marzoa, amb diversos convidats que faran un balanç en directe de l’edició d’enguany del correllengua i també analitzaran la situació actual de la llengua i la cultura a Catalunya-nord. Podeu anar a presenciar l’emissió en directe, està oberta al públic.

Un poc més tard, a les 18 hores, i amb la col·laboració de l’associació Aire Nou de Bao, tindrà lloc la presentació de “l’auca de Catalunya-nord” a càrrec dels seus autors, Ramon Cuéllar i Joan Vilamala, a més del dibuixant Jaume Gubianas i Escudé.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any