Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Opinió

 

<148/169>

Vicent Partal

23.05.2005

La Cope

La conferència episcopal espanyola ha decidit, diuen que per unanimitat, que Jiménez Losantos i el seu equip continuen dos anys més al davant de la Cope. Em demane si els bisbes d'ací formen part d'aquesta unanimitat. Supose que sí. Però em costa d'entendre-ho. N'hi ha prou d'escoltar uns quants minuts els programes d'aquesta emissora per veure quin peu calça i, sobretot, per espantar-se amb les racions diàries d'odi que destil·la. Contra tot allò que no siga de la seua corda més estricta. I, amb molta predilecció, contra tot allò que faça olor de català.

Més d'una vegada i més de dues he obligat els taxistes que la portaven encesa a apagar-la o a canviar d'emissora. És un dret que els usuaris del taxi tenim i que crec que hauríem d'usar més. Un trajecte amb taxi és l'únic moment en el qual he de sentir aquesta emissora, que resulta flagel·lant. Manipulen la realitat impunement cada dia. Falsegen els fets. Calumnien. Insulten. Fomenten odi d'una manera permanent. Tot sota la benedicció de l'església. Quan Rouco va deixar la presidència de la Conferència Episcopal va semblar que un signe dels nous temps seria una Cope raonable. Evidentment partidària i defensora de les opinions de l'església, però no pas un instrument de confrontació permanent. Es veu que no. I els nostres bisbes no tenen res a dir-hi, a tot això? Unànime?

Mail Obert