Opinió

 

<90/169>

Vicent Partal

23.09.2010

No els faltava sinó això

El PSPV-PSOE va de mal en pitjor i no li faltava sinó un episodi com el d'ahir: Antoni Asunción presenta els avals necessaris per a disputar les primàries a Alarte i resulta que li'ls suspenen i s'organitza una batalla político-judicial que encara enfonsarà més el partit.

La cosa és complicada. Supose que algun dia sabrem qui ha fet trampa, si Asunción o la direcció socialista, però és evident que el fet que els uns, la direcció, siguen jutge i part alhora fa molt mal d'ulls i alça tota mena de suspicàcies. Més encara, si hi ha irregularitats insòlites, de primer de bàsica, com ara que les paperetes s'hagen obert sense la presència física de cap representant de la candidatura contrària a la direcció. Irregularitat que, naturalment, ha provocat la reacció irada d'Antoni Asunción, com es pot comprovar en aquesta entrevista de VilaWeb.

Només els faltava, doncs, aquest batitbull. La popularitat dels socialistes es troba sota mínims al País Valencià. Tant que no guanyen les eleccions ni tenint de rival un partit, el PP, acusat i implicat en casos de corrupció, inepte en tota la gestió política i que ha portat la Generalitat a un nivell d'endeutament i de crisi sense precedents. És difícil d’imaginar un govern pitjor que el de Francisco Camps. Però els ciutadans valencians no donaran, ni així, la seua confiança al PSPV.

I aquest és el drama real dels socialistes valencians, que avui no guanyarien ni contra una granera. Si, damunt, es dediquen a complicar-se la vida tots solets, ja em direu...

Mail Obert