MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb
DIUMENGE, 28/09/2008 - 13:25h

Rachid Kamal i Irene Boluda guanyen el IX Gran Fons 'Mònica Pont'

Rachid Kamal, Amini Chaqui i Octavio Sanchis van ser els tres primers a arribar a la meta en el IX Gran Fons 'Mònica Pont'. Els dos primers van arribar tan sols amb una diferència de deu segons, ja que el primer va entrar amb un temps de 0:35:32 i el segon de 0:35:42. El tercer corredor, d'Albaida, va entrar en meta amb un temps de 0:36:03.La primera dona a entrar en meta fou Irene Boluda, d’Agullent.Els primer corredors del club organitzador de la prova, el club d’atletisme Ciutat d’Albaida foren Òscar Navarro i Vicent Ramon Pla.

A pesar de la pluja que no va parar durant tota la vesprada, a les 18 h es va iniciar la prova tal i com estava programat. El circuit va discórrer pels nuclis urbans d’Albaida i de Benissoda, i pels seus termes municipals
Els premis en metàl•lic per als tres primers en homes i dones foren 150 € primer, 100 € segon, i 50 tercer, a més dels regals per a tots els participants que foren una samarreta tècnica i una tovallola, a banda dels regals de les empreses patrocinadores.