VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIJOUS, 17/01/2008 - 10:24h

El Fòrum Social Català es presenta a Badalona

L'acte serà aquest vespre a les 19:30 a Can Cabanyes

A una setmana vista de la celebració dels actes centrals del Fòrum Social Català (FSCat), aquest moviment es presenta a Badalona en un acte a les 19:30 al Centre Cívic de Can Cabanyes (Rambla St. Joan, 59). Esther Vivas, membre del FSCat, serà l'encarregada d'explicar els objectius d'un moviment que, seguint la línia iniciada pel Fòrum Social Mundial, vol ser un espai de reflexió per deixar clar que "un altre món és possible".

El FSCat, que viurà els actes centrals els propres 25, 26 i 27 de gener a Barcelona, és "un espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari", tal i com expliquen els organitzadors que afegeixen que es tracta d'un espai "d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives".

El FSCat pretén "estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l’atenció de les necessitats de l’ésser humà i del respecte a la natura."

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA