Opinió

 

<71/169>

Vicent Partal

23.01.2012

Apunta-t'hi

Cada dia escric un editorial, des de fa molts anys. I molts el llegiu, el reenvieu. I el comentem, el discutim. El d'avui és especial, perquè és més personal que no cap altre.

Tots sabeu que els mitjans i el país passen una situació molt especial. La premsa tradicional es va acabant, just quan el país necessita més que mai veus rotundes, rigoroses i fidels. Això obliga VilaWeb a ser molt més fort que no ho és avui, per mantenir-se definitivament en primera línia de la informació i de l'opinió, al servei del país i de la societat.

És pensant en això que ara fa mig any vam llançar +VilaWeb. Per fer més fort aquest diari que llegiu cada dia, perquè les veus que hi llegiu arriben molt més lluny. Però també per fer més forta la vostra pròpia veu i la vostra presència diària en el nostre mitjà.

Tots heu vist que la comunitat dels lectors s'ha anat construint pas a pas aquest mig any. Estem satisfets de l'empenta que ens han donat els qui ja en formen part. I agraïts. Però mig any després vull adreçar-me directament als qui encara no heu pensat a formar-ne part.

I m'hi adrece dient-vos que, si voleu fer més fort aquest diari que llegiu cada dia, si voleu que el model de país i de societat que exposa tinga un altaveu més potent, necessitem que us sumeu a +VilaWeb. Solament us demanem setze cèntims el dia i la vostra col·laboració permanent per fer millor la nostra informació.

Si us he convençut simplement sumeu-vos a +VilaWeb. Ens resten molts anys de feina junts.

Mail Obert