Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Opinió

 

<66/169>

Vicent Partal

21.03.2012

On para la pena política?

Jaume Matas, l'individu, va saber ahir la sentència que el condemnava per les seues activitats delictives. Però Jaume Matas, no pas l'individu sinó el president i cap del PP, quina condemna té? I com l’assumeix el seu partit?


Estic sincerament sorprès. El Partit Popular ha aconseguit que parega que Jaume Matas mai no ha estat militant seu. Ni tan sols un comentari del seu successor, cap referència dels seus caps de Madrid, tot just un desmarcament tebi de la Generalitat Valenciana, que encara va matisar que se sentia, no pas decebuda, sinó ‘no degudament satisfeta’ –quin joc de paraules més recaragolat.


Hom podria adduir que la pena política es paga a les eleccions i que, en aquest sentit, els electors balears no van voler-ne imposar cap. Però, si això és cert, també ho és que en un país normal el partit que ha deixat créixer dins seu un delinqüent d’aquesta magnitud demana, si més no, excuses.


He dit en un país normal...

Mail Obert