| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 6 de maig de 2024


dijous, 24 d'abril de 2003
>

Dones al poder. Santiago Campos no ho té tant fàcil. Les aliances d'ERC. El Progrés Municipal de Catalunya arriba a la comarca.

E.G.P. / E.G.P. / E.G.P. / E.G.P. .




La llista presentada pel Partit dels Socialistes (PSC) a Rasquera (set vocals i tres suplents) l'integren exclussivament dones, encapçalades per Pilar Ten com a cap de llista. Diuen que va ser una casualitat però el seu únic rival, ERC-AM, va «amenaçar» (sanament, s'entén) de presentar una llista integrada únicament per homes.L'alcalde de Móra d'Ebre i president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el convergent Santiago Campos, sembla que no ho té tant fàcil en aquestes eleccions, tot i el seu carisma gens qüestionable. El PHN el pot perjudicar i fer que no repeteixi en la majoria absoluta que va tenir el 1987 per primera vegada.La Ribera d'Ebre és una de les tres comarques en què Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) porta a terme un pacte amb les diferents formacions independents, per tal de poder sumar vots de cara a la constitució dels diferents consells comarcals. El pacte entre partits ha arribat a Benissanet (a la imatge, l'alcaldable, Fidel Ciurana), Flix, Miravet, Móra d'Ebre, la Palma d'Ebre, Rasquera, Riba-roja d'Ebre, Tivissa i Ginestar.Les llistes de Progrés Municipal de Catalunya (PMC) arriben també a la Ribera d'Ebre de la mà del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). És el cas de la candidatura femenina de Rasquera i també la de Móra d'Ebre (PM per Móra-PSC-IV) i la de Tivissa (ICV-PM), aquesta darrera amb Fermí Pallicer (a la imatge) de cap de llista. A Móra d'Ebre, el candidat a alcalde és Josep Solé Biosca.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> CiU i PSC es disputen la ciutat de Tarragona i l'hegemonia a la comarca

>

> dalena Franch Rovira.

> Convergència i Unió, majoritari a la comarca, fixa com a màxima prioritat recuperar Gandesa

> 12 Alejandro Albesa Gironés.

> El Plan Hidrológico Nacional també esquitxa la Ribera d'Ebre

> Jaume Domènech, de nou alcaldable. El PSC respesca Cots a Falset.

> Acord Municipal presenta 16 llistes amb l'objectiu de fer entrar els independents i ERC al Consell Comarcal

>

> CiU i el PP esperen que el seu suport al pla hidrològic no els passi factura

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.