VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIUMENGE, 28/06/2009 - 13:23h

S'acaba un Poparb de rècord i amb les entrades exhaurides

Els grups Élena, Manel i Mazoni,cartell de les últimes actuacions d'anit

El cinquè Festival Poparb, l'aplec de música independent feta a Catalunya, s'ha clausurat anit amb les entrades completament exhaurides i amb més de quatre mil assistents de públic durant els dos dies que ha durat. Els grups que han posat el punt final a l'aplec d'enguany han estat Élena, Manel (vegeu-ne tant l'entrevista amb VilaWeb TV com el concert que feren a l'Apolo.) i Mazoni (vegeu-ne l'entrevista amb VilaWeb TV.) i amb Miqui Puig.

'Més enllà de les xifres, estem molt contents perquè ja es pot dir que el Poparb és un projecte consolidat, amb un públic molt variat i que s'ha anat estenent gràcies al boca-orella', ha comentat Anna Cerdà, membre de l'organització. 'Des del 2005 estem presents, fent soroll i oferint concerts de qualitat. I ara recollim els fruits', ha afegit Cerdà. La membre de l'organització també ha dit: 'Crec que s'ha arribat al límit de la nostra capacitat i ara hem de pensar si mantenim el format. De cara al 2010, potser caldrà readaptar el festival a la gran resposta de públic que està tenint'.

Divendres van tocar Els nens eutròfics d'en Pedrals (Vegeu-ne el vídeo de VilaWeb TV.), Joan Miquel Oliver i Love of Lesbian.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA