Opinió

 

<110/169>

Vicent Partal

23.04.2009

Sarcasme

El president Camps va insistir ahir al conseller espanyol d'administracions territorials que el País Valencià necessitava més diners 'per a finançar la llei de la dependència'. Home! Precisament reclamar els diners per a la llei de la dependència, essent així que el seu govern és just el que va a la cua quant a valorització de les demandes sembla, per dir-ho breument, un sarcasme. Innecessari.

L'actuació del govern valencià ha estat, precisament amb aquesta llei, una enorme mostra d'ineptitud. La seua mala gestió, el retard en les valoracions sobretot, ha fet que passaren de llarg una important quantitat de milions que no han anat a parar als destinataris finals. I és per això que ara és més que lleig que s'invoque una llei que no s'ha sabut aplicar per reclamar un millor finaçament.

Que la Generalitat Valenciana i el país que encapçala necessitem un millor finançament és fora de tot dubte. Que fóra millor no abusar de la bona fe dels votants ni fer passar vergonya per altri, també. El president podria haver esgrimit qualsevol argument per a justificar-se i per a justificar-la, però va triar el pitjor. Precisament el més difícil de defensar, vista la ineptitud notable del govern que presideix.

Mail Obert