| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 2 de maig de 2024


divendres, 17 d'octubre de 2008
>

Precuinats i menjar ràpid



M. VICENTE.
El ritme de vida és un problema a l'hora de mantenir una alimentació equilibrada. Segons explica el doctor Josep Joan Carreras Fígols, especialista en nutrició i endocrinologia, el ritme frenètic que portem fa que «no tinguem temps ni per pensar què menjarem», amb la qual cosa optem per solucions ràpides però no gaire saludables. És el cas, per exemple, dels menjars precuinats, és a dir, els productes envasats que trobem al supermercat i que després només hem d'escalfar a la paella o al microones perquè estiguin a punt. «La majoria d'aquests plats, com per exemple les patates i el peix arrebossat, s'han de fregir i, per tant, tenen moltes més calories», explica el doctor, que hi afegeix que no és el mateix menjar patates i peix bullits o a la planxa que menjar-los fregits, ja que en aquest últim cas s'hi afegeixen moltes grasses saturades que no són recomanables.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Reduir l'alcohol

>Caminar una hora

>El menú ideal

>Un estudi conclou que els gironins mengen massa carn, pocs llegums i poca fibra

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.