| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 2 de maig de 2024


divendres, 17 d'octubre de 2008
>

El menú ideal



M. VICENTE.
Els hàbits que s'haurien de tenir per evitar problemes de sobrepès són, segons el doctor Josep Joan Carreras, menjar productes de l'hort, fer plats senzills i poc especiats i evitar els fregits i els greixos. Recomana augmentar el consum de peix i també de verdures, en aquest cas per millorar la ingesta de fibra. El doctor recorda que moltes malalties com ara el càncer de còlon estan provocades per la falta de fibra. Carreras aposta per evitar productes com ara la pastisseria industrial, que té molts greixos saturats, i en la mainada, per exemple, les llaminadures, ja que tenen molt sucre. El menú ideal hauria de constar de cinc àpats al dia. Per esmorzar, cal menjar bé. Recomanen un producte lacti, una mica de pa acompanyat de pernil o formatge. A mig matí, menjar alguna cosa. Dinar llegums, verdura o patata acompanyat amb carn o peix i un làctic. A més, cal berenar una fruita i fer un sopar molt suau.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Reduir l'alcohol

>Caminar una hora

>Un estudi conclou que els gironins mengen massa carn, pocs llegums i poca fibra

>Precuinats i menjar ràpid

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.