| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024


dilluns, 2 de juny de 2003
>

Tot queda pendent de la tornada

La Pobla empata sense gols a l'Escala i estarà obligat a guanyar en el segon partit de l'eliminatòria

FUTBOL

EL PUNT . L'Escala
La Pobla de Mafumet va empatar sense gols al camp de l'Escala en el primer partit de l'eliminatòria i es jugarà l'ascens a primera catalana al municipal de la Pobla de Mafumet la setmana vinent, en un partit en què el conjunt de José Luis Guerra estarà obligat a guanyar. Els poblencs no van aconseguir el seu objectiu de marcar al camp dels empordanesos, però van emmordassar l'Escala amb una bona pressió al mig del camp en un enfrontament equilibrat i travat, amb poques ocasions de gol per a cap dels dos conjunts, que va deixar l'eliminatòria completament oberta per a la tornada.


+ Una jugada del partit d'ahir a l'Escala.  Foto: EUDALD PICAS.
ASCENS A 1a CAT. 0 L'ESCALA: Òscar Rojas, Carreras, Joel, Arbussà, Dídac, Pitu Batlle (Pau Rovira 62'), Gala, Gasca, Dani Falguera (Dani Martínez 37' (Manu 50')), Eugeni (Pau Vila 72'), Alberto Mesas (Manel 86'). 0 POBLA DE MAFUMET: Àlex, Soto, Lucha, Iván Robles, Mercadé, Borràs, Fernando (Manolo, 79'), Rubio, Toni Oruj, David (Dani Robles, 68') i Quico. Àrbitre: Sánchez Rico, del Baix Llobregat. Correcte. Va amonestar Gala i Iván Robles. Públic: Unes 700 persones al camp municipal de l'Escala. La desconeixença dels dos conjunts va dibuixar un enfrontament amb molt de respecte, amb alguna espurna de qualitat però travat i equilibrat en què la pilota va sovintejar més en el mig del camp que no pas en les zones de perill. Els dos equips es van tenir molt de respecte, van exhibir un alt nivell d'atenció i van extremar la precaució en defensa. En una de les millors entrades de la temporada, l'Escala va saber anul·lar jugadors de la qualitat de Toni Oruj, el golejador de la Pobla de Mafumet, i David, encara que no es va acostar amb perill amb gaire freqüència a la porteria d'Àlex, sobretot en la primera part. La pressió que van exercir els homes de José Luis Guerra al mig del camp va ofegar l'atac dels locals i va mantenir l'equilibri de forces. Els dos porters, tot sigui dit, van resoldre molt bé la feina cada cop que van haver d'intervenir. En el primer temps, Alberto Mesas va tenir la millor ocasió escalenca als 35 minuts de joc, mentre que Òscar Rojas, que tornava a la porteria, també va aturar dos bons xuts visitants. En la segona part, el domini va continuar essent altern. En el tram final, es van succeir les ocasions per als dos equips. Primer David va fallar de manera incomprensible en el minut 56 després d'una gran jugada de Rubio. Poc després, una acció de Dani Martínez va acabar amb un xut d'Eugeni a la part posterior del pal. Tot i les lesions de Dani Falguera i Dani Martínez , Mesas i Manu també van poder marcar, però el marcador no es va moure, va reflectir de manera clarivident l'equilibri de forces que va definir l'enfrontament, i l'ascens es decidirà al municipal de la Pobla. L'empat sense gols és un resultat enganyós per als poblencs perquè obligarà el conjunt de José Luis Guerra a guanyar el partit de tornada, ja que no els serveix cap empat per obtenir l'ascens.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> El Vila-seca goleja el Mollet en l'anada i es posa l'ascens al punt de caramel

> ELS VESTIDORS

> Arnau, lluitador.

> La Pobla empata sense gols a l'Escala i es jugarà l'ascens a primera catalana a casa

> El Vilassar de Dalt suma una victòria ajustada i l'ascens es decidirà a Guissona

> El Girona juga 70 minuts amb deu homes i un gol en el minut 92 li arruïna el treball defensiu

> La mediocritat a Vilatenim i el suspens constant marquen la pitjor temporada del Figueres a segona B

> Rubén Blaya, màxim golejador.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.