| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 20 d'abril de 2024

dilluns, 2 de juny de 2003
>

El Vilassar de Dalt suma una victòria ajustada i l'ascens es decidirà a Guissona

L'equip vilassarenc va portar la iniciativa però va topar amb un rival molt efectiu en atac

PERE GELADA . Vilassar de Dalt
El Vilassar de Dalt va haver-se de conformar amb una ajustada victòria contra el Guissona (3-2) en el partit d'anada de la promoció d'ascens a regional preferent. L'equip de Miquel Pirt va portar la iniciativa en el resultat però va topar amb un rival que va treure molt rendiment a les poques ocasions que va crear. La primera part va finalitzar amb un 2-1, amb gols de Vall-llovera i Deme. A la segona, però, Ribó, que ja havia fet el primer gol visitant, va tornar a empatar amb un penal. El Vilassar de Dalt va fer un darrer esforç i, després de quedar-se amb 10 homes, Deme va marcar el tercer gol local.

+ L'entrega dels jugadors del Vilassar de Dalt va acabar per donar-los la victòria.  Foto: Q. PUIG
PROMOCIÓ D'ASCENS 3 VILASSAR DE DALT: Manolo, Juan, Jordi, Alberto, Rafa, Horacio (Felipe, 65'), Oriol (Plaza, 46'), Galera, Deme, Vall-llovera i Boca. 2 GUISSONA: Masco, Pla, Castells, Ribes, Vives (Campabadal, 88'), Font, Coberó, Montaña, Ribó (Cissa, 92'), Sabartés i Verdés. Gols: 1-0 (21') Vall-llobera. 1-1 (26') Ribó. 2-1 (30') Deme. 2-2 (58') Ribó, de penal. 3-2 (86') Deme. Àrbitre: Piris de la Concepción. Va expulsar amb vermella directa Boca, del Vilassar de Dalt. Targeta groga als locals Jordi, Rafa, Alberto, Galera i Vall-llobera; i als visitants Vives, Coberó, Ribó i Montaña Públic: Uns 300 espectadors. L'ajustada victòria no va acabar de convèncer els vilassarencs, ja que deixa l'eliminatòria oberta. Tots dos equips van fer un plantejament similar: no arriscar en defensa i intentar sorprendre mitjançant alguna centrada a l'àrea o en una jugada a pilota parada. Precisament tots els gols van arribar en aquest tipus d'accions. Al minut 21 una falta a la frontal llançada de manera magistral per Vall-llovera va significar l'1-0. L'alegria local, però, va ser breu, ja que poc després Ribó, també gràcies a una falta directa, va retornar l'equilibri (1-1). La feina de Vall-llovera, Galera i Alberto a la zona ampla va permetre al Vilassar de Dalt recuperar-se ràpidament del cop i quan s'havia jugat mitja hora Deme va aprofitar un llançament de córner per rematar de cap el 2-1. La lluita va mantenir-se a la segona meitat, que no va començar gens bé per als de Miquel Pirt. Un error defensiu va permetre a Ribó -sens dubte el davanter visitant més perillós- entrar dins l'àrea i caure després de rebre la pressió de Juan. L'àrbitre va assenyalar penal i el mateix Ribó va establir altre cop l'equilibri al resultat (2-2). Els problemes, però, no feien més que començar, ja que al minut 60 Boca va ser expulsat per encarar-se amb un rival. Però quan la situació semblava més co mpromesa va ser quan l'equip vilassarenc va mostrar el seu caràcter. L'entrada de Felipe va donar molta consistència al mig del camp i va connectar bé amb homes més avançats com Plaza i Deme. L'esforç final, unit al fet que el Guissona es conformava amb l'empat, va permetre a Deme aprofitar un altre córner per establir el definitiu 3-2, que deixa l'ascens pendent del partit de tornada al camp del Guissona.

NOTÍCIES RELACIONADES

> ELS VESTIDORS

> Tot queda pendent de la tornada

> Arnau, lluitador.

> El Vilassar de Dalt venç ajustadament el Guissona (3-2) en la promoció d'ascens

> El Girona juga 70 minuts amb deu homes i un gol en el minut 92 li arruïna el treball defensiu

> La mediocritat a Vilatenim i el suspens constant marquen la pitjor temporada del Figueres a segona B