| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de maig de 2024

El Vila-seca goleja el Mollet en l'anada i es posa l'ascens al punt de caramel

El conjunt de Ramon Coch afrontarà el segon partit amb quatre gols de renda

FUTBOL

MIQUEL ROSICH . Vila-seca
El Vila-seca va deixar l'eliminatòria d'ascens a preferent contra el Mollet gairebé enllestida en el partit d'anada que va disputar-se ahir a Vila-seca. El conjunt de Ramon Coch va ser immensament efectiu i va trencar el partit després de mitja hora de joc amb dos gols en dos minuts. Després, els locals van rematar el Mollet amb un gol just abans del descans i un altre en la primera jugada de la segona part. A més, el Vila-seca va aconseguir mantenir la seva porteria immaculada i es desplaçarà a Mollet el cap de setmana vinent amb una renda de quatre gols, que ha de ser suficient.

1a REG. PROMOCIÓ 4 VILA-SECA: Fàbregas, March, Txetxu, Benito, Àlex, Raül, Decal, Martí, Parisi, Pedro i Solé. Canvis: 65' Manu per Parisi i Pedreño per Solé, 75' Cacho per Pedro i Ignasi per Raül, i 89' Álvaro per March. Altres suplents: Castro (p) i Moya. 0 MOLLET: Rangel, Arrufat, Martínez, Ruiz I, A. Martínez, Carrillo, Sánchez, Hernández, José, Arroyo i Ruiz II. Canvis: 46' Lupiañez per Arroyo i Bueno per José, i 65' Raül per Carrillo, Blasco per Sánchez i Méndez per Ruiz II. Altres suplents: Gustavo i Marc (p). Gols: 1-0 (30') Benito. 2-0 (31') Pedro. 3-0 (40') Pedro. 4-0 (47') Parisi. Àrbitre: Amador Vázquez. Va expulsar amb vermella directa Arrufat (74'), del Mollet. va amonestar Decal i Solé, del Vila-seca, i Ruiz I, Carrillo, Sánchez i Méndez, del Mollet. Públic: Uns 400 espectadors a l'estadi municipal de Vila-seca. Els primers minuts de tempteig van ser relativament anguniosos per als locals, que no van aconseguir lligar el mig del camp i van veure com el Mollet controlava el matx sense excessiva profunditat, fins que en el minut 15 el van espantar de veritat amb un xut enverinat des de la frontal que van solucionar entre Fàbregas i el pal. La posterior rematada de José, a porta buida, va sortir per sobre el travesser. El Mollet no va aprofitar el seu moment i els de Ramon Coch no van perdonar. Benito va creuar lluny de l'abast del porter rival la primera pilota que va rebre en condicions en la zona de perill i va obrir el marcador al cap de mitja hora de joc. Només un minut més tard, l'afició local va tornar a embogir quan Pedro va ser més murri que els dos centrals del Mollet i va pescar una pilota d'or al punt de penal per afusellar el porter rival. Els locals van encarar l'eliminatòria en les dues primeres arribades que van tenir, però Pedro va continuar furgant en la feblesa de la línia de cobertura rival per endur-se una altra p ilota impossible en una nova badada dels visitants i superar amb una vaselina esplèndida la sortida desesperada del porter rival, a cinc minuts del descans. Parisi va matar el partit (i gairebé l'eliminatòria) només iniciar-se la segona part amb un xut des de la frontal que va sorprendre el porter visitant. A partir d'aquí, els locals en van fer prou amb defensar-se amb ordre i buscar perill al contraatac, encara que l'acceleració final del Mollet -tot i jugar amb un jugador menys l'últim quart d'hora- va fer trontollar la porteria de Fàbregas, que va haver d'intervenir amb encert en tres ocasions -totes per rematades de Bueno- per evitar un gol dels visitants que els hagués pogut donar aire de cara al partit de tornada. Els vila-secans tenen una renda clara de quatre gols que els apropa a preferent.