VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DISSABTE, 29/08/2009 - 00:01h

Bocairent acollirà l'onzé Aplec de Dolçainers i Tabaleters valencians

Serà el 19 de setembre, amb la participació de més de 30 colles de tot el País Valencià

Dilluns 24 d’agost, es va presentar a Bocairent el cartell anunciador de l’XI Aplec de la Federació de Dolçainers i Tabaleters del País Valencià, que tindrà lloc el proper 19 de setembre, organitzat pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent, que enguany celebra el seu XV aniversari. L’Aplec, patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent, compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, la Conselleria d’Educació, Caixa Popular, CaixaOntinyent i empreses i entitats de Bocairent.

El cartell el van presentar el President de la Federació, Joan Josep Trilles, i i la Presidenta de l’Aljub, Ester Balsalobre. Prèviament, hi va haver una reunió per ultimar els detalls del programa d’actes. La trobada congregarà més de 400 dolçainers i tabaleters. El Cartell anunciador l'ha dissenyat el bocairentí Vicent Ramon Pascual.
L’Aljub comptarà amb la col.laboració d’associacions locals com l’Associació Unió Musical Bocairent, el grup de Danses Cardaors, el Patronato, la Colla de Dimonis de Darrere la Vila, l’Associació de Festes de Moros i Cristians de St.Blai, la Junta de Majorals de St. Agustí, l’Associació d'Ames de Casa, i la Societat Musical Vila de Bocairent, entre altres.
La Presidenta de l’Aljub, Ester Balsalobre, ha destacat el suport de l’Ajuntament de Bocairent, tant a nivell econòmic com logístic, i la col·laboració de la Federació Valenciana i la implicació de totes les empreses i entitats que faran possible la celebració d’aquest Aplec, que l’any passat se celebrà a Benidorm.

El programa que d'actes inclou una conferència a càrrec d’Antonio de la Asunción, l’exposició fotogràfica '15 anys de l’Aljub', una Fira de Luthiers, una cercavila a càrrec de les més de 30 colles participants, un concert i acte de cloenda a la Plaça de Bous de Bocairent, amb la interpretació conjunta per part de totes les colles de la Cercavila d’autoritats de Bocairent, un sopar de germanor i el final de festa a la Plaça de l’Ajuntament, amb l’actuació del grup Tres fan Ball.
Per la seua part, el President de la Federació, Joan Josep Trilles, ha agraït a l’Ajuntament de Bocairent el seu patrocini i al grup l’Aljub el seu treball per portar endavant aquest XI Aplec de la Federació, convençut de l’èxit tant organitzatiu com participatiu.

 
Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA