VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIVENDRES, 15/05/2009 - 06:00h

Ordint la Trama celebra la seva vuitena festa al Marquet de les Roques

Aquest espai de Sant Llorenç Savall acollirà un bon grapat d’activitats el proper dissabte 16 de maig

Ordint la Trama, la revista que va néixer l’any 2001 amb la intenció de proporcionar un espai per a la creació artística, el lliure pensament i l’esperit crític, celebra, enguany, la seva vuitena festa a l’emblemàtic espai del Marquet de les Roques. Les activitats organitzades per aquesta entitat començaran el dissabte a les cinc de la tarda i s’allargaran fins ben entrada la nit.

Durant la tarda hi haurà diverses activitats per a tots els gustos. A les cinc de la tarda hi haurà la benvinguda amb cafè, tè i pastetes per a totes les persones que en vulguin, a partir de les sis se celebrarà el torneig de bitlles catalanes i a les set es farà la gran partida del Joc del Savi amb l’objectiu de trobar ‘el sabadellenc de l’any’. A les vuit del vespre començarà l’espectacle teatral ‘Antonin Artaud: el teatre de la crueltat’ a càrrec de Mon Costa.

A les nou hi haurà el sopar popular i a partir de les deu es podrà gaudir de la Jornada de la Lliga Catalana de Cant Improvisat, en què es podran escoltar una gran varietat de cants de la geografia catalana, des de garrotins fins a corrandes passant per molts d’altres. Després d’aquesta jornada de lliga serà el torn de les danses amb el grup sabadellenc Xaballa i a continuació actuaran diversos punxadiscs fins a la matinada.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA