VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 17/11/2008 - 00:09h

Comença la campanya: Contra la Violència de Gènere Totes les Nostres Veus

Del 17 d'octubre al 26 de novembre es desenvoluparan els actes entorn de la campanya Contra la Violència de Gènere Totes les Nostres Veus que realitzen diverses entitats de la ciutat amb el suport de l'Ajuntament, l'Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona.

Dilluns 17:
"No te olvido". És un acte tradicional per donar veu a les víctimes de la violència masclista. Està organitzat per Violeta, Associació contra la violència de gènere. Acte que recordarà amb espelmes el nombre de dones que durant aquest any han mort per violència domèstica, a les 19h a la plaça de l'Ermita.

Dijous 20:
Cafè-col·loqui. "Les altres violències que afecten a les dones". A les 18.30h a la seu d'ICV (c. Catalunya cantonada Font del Be). Organitza dones d'ICV.

Divendres 21:
Cinefòrum: Las 13 Rosas. A les 17.30 al Centre Cívic Les Planes. Organitza Dones Progressistes de Sant Joan Despí.
Conferència: ¿Cómo nos afecta la crisis? A les 20h a la seu del Partit Popular (c. d'en Francesc Cambó, 7, local 2). Organitza: Mujeres en igualdad.

Dissabte 22:
Taller de defensa personal per a dones. Dirigit a dones de més de 30 anys. De 17 a 20h al Centre Cívic Antoni Gaudí. Inscripcions a l'Àrea de Serveis a la Persona, tel. 93 477 00 51. a/e. donesdespi@ajdespi.net (places limitades). Organitza: Consell Municipal de Dones de Sant Joan Despí.

Diumenge 23:
Caminada Popular Contra la Violència de Gènere. Sortida a les 11h des del Centre Cívic Les Planes i arribada a les 13h a Can Negre. Organitza: Consell Municipal de Dones de Sant Joan Despí.

Dimarts 25:
-Taller de defensa personal per a dones. Dirigit a dones de menys de 30 anys. De 18 a 21h al Bulevard. Inscripcions a l'Àrea de Serveis a la Persona, tel. 93 373 91 07. Organitza: El Bulevard. Casal de Joves.
-Lectures de Mercè Rodoreda i Simone de Beauvoir, dues dones que van buscar el sentit de la llibertat. Ciutadanes de Sant Joan Despí realitzaran lectures de fragments de dues de les seves obres més representatives: La plaça del Diamant i El segundo sexo. A les 18.30 h a Can Negre. Organitza: Consell Municipal de Dones de Sant Joan Despí.
-ACTE CENTRAL: Davant de l'Ajuntament. Dimarts 25 de novembre a les 20 hores. Es farà la lectura del manifest contra la violència envers les dones en un acte que comptarà amb la participació de l'Escola de Música Enric Granados. Organitza: Consell Municipal de Dones de Sant Joan Despí.

Dimecres 26:
Inauguració de l'exposició "Raons per viure. Razones para vivir". A les 18h a la seu de l'Agrupació del PSC. Organitza: Secretaria de la Dona del PSC de Sant Joan Despí.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA