VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 01/09/2008 - 07:37h

Inauguració dissabte passat del col·legi Pompeu Fabra de la Bressola

El passat dissabte, La Bressola va inaugurar el centre d'ensenyament secundari Pompeu Fabra, situat al Soler. Després de cinc anys treballant i estudiant en barraques, professors i alumnes tindran un centre 'que fa goig', en paraules del director general de la Bressola, Joan Pere Le Bihan. D'aquí uns dies, tindreu a la vostra disposició, un reportatge de NetTv.cat CN sobre aquesta inauguració...>>

...
A aquesta inauguració van assistir el vicepresident del govern, Josep Lluís Carod Rovira, i l’inspector d’acadèmia de Catalunya Nord, Jean-Luc Bénéfice. Però també hi van haver-hi altres personalitats com per exemple l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, el diputat-batlle de Pollestres Daniel Mach i per suposat, el diputat-batlle del Soler François Calvet, a més del president de la Bressola Miquel Mayol, que com aquest darrer, el Sr LeBihan ... es va dirigir als assistents.

El centre té una capacitat màxima de 200 alumnes. El curs que ve n'hi haurà uns 75 i des de la Bressola preveuen que en tres o quatre anys s'ocupin totes les places.
Entre algunes curiositats, destaca que l'edifici s'escalfarà amb una bomba de calor, per tal d'estalviar energia, i que els alumnes disposaran d'un hort perquè 'tan important com aprendre informàtica és saber plantar tomàquets', segons va comentar Joan Pere Le Bihan.

 
Un moment de la inauguració
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA