VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIJOUS, 29/05/2008 - 11:00h

Veten la presència de la premsa a la reunió informativa de la MAT

La Plataforma No a la MAT, també vetada, va fer un acte de protesta

Els responsables de la Generalitat van negar l'entrada als membres de la Plataforma No a la MAT d'Osona, així com també als diferents mitjans de comunicació, a la xerrada informativa sobre la línia de molt alta tensió que es va fer ahir al migdia al Sucre de Vic. Només hi van deixar assistir als propietaris dels terrenys afectats per les instal·lacions de la MAT. Una de les propietàries va abandonar la sessió en desacord amb el veto als mitjans i a la Plataforma.

Els membres de No a la MAT, davant de l'actitud dels organitzadors, van decidir manifestar-se amb pancartes mentre es feia la sessió a la sala annexa. Els representants de la plataforma van llegir un manifest on demanaven l'aturada indefinida de les obres i l'obertura d'un debat entre tots els ciutadans afectats per la línia. Segons ells: 'la reunió d'avui no té sentit, perquè ja s'han iniciat els treballs per col·locar moltes torres d'alta tensió'.

Fa uns quants dies, el conseller d'economia, Antoni Castells, es va comprometre amb els deu alcaldes de les poblacions afectades a Osona per la línia de molt alta tensió entre Sentmenat i Bescanó (MAT), a explicar als ciutadans tots els dubtes generats per la infraestructura, inclosos el traçat i la justificació de la necessitat de construir-la. Per aquest motiu, es va concertar una sessió informativa al Sucre de Vic per ahir dimecres amb la presència del secretari d'Economia, Andreu Morillas, i el director general d'Energia i Mines, Agustí Maure.

 
Foto: Xavier Sanfeliu
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA