VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DISSABTE, 09/02/2008 - 13:35h

La Generalitat dóna deu dies per tancar els repetidors de TV3 de Perenxisa, Alginet i la Llosa de Ranes

El col·lectiu Volem TV3 continua recollint signatures per reclamar la reobertura de la Carrasqueta

La Generalitat Valenciana ha donat deu dies a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per tancar el repetidor de TV3 de Perenxisa, i a la Fundació Ramon Muntaner per tancar els d'Alginet i la Llosa de Ranes. En cas que les entitats no ho facin, la Generalitat diu que ho executarà per la força. El repetidor de Perenxisa distribueix el senyal de TV3 per València i la seva àrea metropolitana, mentre que el d'Alginet ho fa per La Ribera Alta i el de la Llosa de Ranes per La Costera.

No és pas el primer expedient sancionador de la Generalitat contra ACPV per les emissions de TV3: el Consell li va imposar una multa de 300.000 euros per les emissions de la Carrasqueta. Tot amb tot, el Tribunal Superior de Justícia valencià va suspendre provisionalment la multa fins que no es dictés sentència. El tribunal va considerar que ACPV era una entitat sense ànim de lucre i que, per tant, la multa era desproporcionada i arbitrària. L'associació també havia demanat la suspensió de l'ordre de tancament dels reemissors de TV3, cosa que el tribunal va desestimar.

Signatures per la reobertura de la Carrasqueta

Precisament avui, el col·lectiu Volem TV3 d'Elx, al Baix Vinalopó, ha recollit signatures perquè la Síndica de Greuges d'Alacant sol·liciti a la Generalitat Valenciana la reobertura del repetidor de la Carrasqueta. Les signatures s'afegiran a les mil tres-centes que ja li han lliurat.

 
+ Canal de VilaWeb TV: TV3 al País Valencià.
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA