VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIVENDRES, 14/12/2007 - 19:12h

Centenars de persones es concentren a Ontinyent i València contra el tancament de TV3

El procés per precintar el repetidor del Mondúver també avança

Unes tres-centes cinquanta persones s'han concentrat avui al vespre a la plaça Major d'Ontinyent i cent cinquanta més ho han fet a la plaça de la Mare de Déu de València per tal de protestar en contra del tancament de TV3 al País Valencià. També s'havia convocat una protesta semblant a Sueca. A València s'ha llegit un manifest on es condemnava el tancament de TV3, però que també reclamava un canvi en el model de gestió de Canal 9 perquè es convertís en 'una televisió pública en valencià i de qualitat'.

Dijous ja es va fer una concentració a la Facultat de Filologia de la Universitat de València i demà se'n farà una altra, també a les vuit del vespre, a la plaça de la Muntanyeta d'Alacant. Per al dissabte 22 s'han convocat més manifestacions: al carrer Major de Castelló de la Plana i a la plaça de l'Ajuntament de Gandia.

D'una altra banda, si dimecres Acció Cultural del País Valencià s'assabentava a través d'una notificació del jutjat de Castelló que disposava de cinc dies per a presentar al·legacions contra el tancament del repetidor de TV3 del Bartolo, ara ha rebut un comunicat del jutjat de València que diu que té temps fins dilluns per al·legar contra el tancament del repetidor del Mondúver (la Safor). És a dir, un cop anul·lades les emissions de la Carrasqueta, a Alacant, avança el procés perquè TV3 es deixi de veure a tot el País Valencià.

Segons Acció Cultural, el tancament dels repetidors del Mondúver i del Bartolo pot ser imminent. L'entitat tem que el govern valencià el pugui fer efectiu abans de finals d'any.

(Dues fotografies de la protesta de divendres al vespre a Ontinyent)

 
+ Notícia relacionada avui a VilaWeb: La pancarta que indigna Rambla és molt popular al País Valencià.
+ Enquesta de VilaWeb: La Generalitat de Catalunya ha actuat com calia per evitar el tancament de TV3?
+ Campanya d'Acció Cultural contra el tancament de les emissions de TV3.
+ Més informació a les edicions de VilaWeb a Castelló i Ontinyent.
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA