VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIJOUS, 13/12/2007 - 11:16h

Segons el BLOC, "és lamentable que el nom de Castelló s’associe a fraus electorals i alteracions del cens"

Pañella diu que “ja seria hora que algun dirigent del PP donara la cara per totes les investigacions judicials obertes contra alcaldes i militants del seu partit”

El diputat del BLOC-Compromís Josep Maria Pañella ha lamentat que “el nom de les poblacions de Castello siga notícia no per cap aspecte positiu, sinó associat a fraus electorals i alteracions del cens. Ës ben lamentable, però el que no se val és a matar el missatger: els responsables d’aquest anar en llengües tan lamentable no som les formacions que en el seu dia ho vam denunciar, sinó aquells que –pressumptament— les van cometre.

El diputat nacionalista diu que "estem d'acord amb la pressumpció d’inocència, però és que cada vegada són més les poblacions on els jutjats estan obrint diligències contra els seus alcaldes o dirigents polítics locals, sempre del PP, als quals investiguen per aquestes –pressumptes—alteracions del cens i per haver comés –pressumptament-- accions encaminades a alterar els resultats electorals mitjançant la inscripció de falsos veïns. Fanzara, Argelita, ara Cabanes...


Pañella diu que “estem esperant des de fa temps que algun alt responsable del PP provincial, potser el seu mateix president, Carlos Fabra, donen la cara publicament i expliquen aquests fets a una opinió pública més que preocupada pel que pot haver passat. Sobretot si recordem les declaracions d'un edil del PP, per exculpar-se del que havia fet, quan va assegurar que “ens ho van manar des de la direcció provincial” i que “això es fa a tot arreu”.


Pañella ha afirmat que “ara que torna a haver eleccions properes, esperem que es puguen tallar d’arrel aquests abusos, que perjudiquen la bona imatge de les poblacicons i podrien arribar a alterar la voluntat popular expressada a les urnes”

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA