VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
M╔SVilaWebá Correu áClau
Vilaweb á
DISSABTE, 29/09/2007 - 12:36h

El Correllengua visita avui les escoles de Vila-real

DemÓ arribarÓ a Borriana, Nules i la Vilavella, i dimecres a Almassora.

El Correllengua 2007 va visitar la setmana passada les poblalcions de Torreblanca, Benlloc, Vall d'Alba, BenicÓssim, Vinar˛s, Castellˇ --21 escoles, 16 entitats participant en la cercavila i dues mil persones en l'acte d'homenatge a Jaume I--, Vila-real, Morella i Sant Mateu. I avui arriba a les escoles de Vila-real.

El Correllengua que organitza cada any Acciˇ Cultural del PaÝs ValenciÓ ha arribat a l'ecuador del seu desenvolupament. Avui la Flama de la llengua visitarÓ diferents centres escolars de Vila-real: pel matÝ, Bisbe Pont, Carles Sarthou, La Panderola, Pius XII i Pasqual NÓcher; a la vesprada, Gimeno Baron, Cervantes i BotÓnic Calduch; en tots ells serÓ rebut pels escolars amb diferents actuacions musicals, balls, lectura de poemes i, sobretot, amb la lectura del Manifest infantil, on els escolars expressen la seua estima per la llengua i la seua voluntat que siga d'˙s com˙ en tota la societat.


DemÓ dimarts la Flama visitarÓ les escoles de Nules i de la Vilavella, aixÝ com alguns centres escolars de Borriana, ja que altres la rebran els dies 10 i 11. I dimecres recorrerÓ els diferents col.legis de PrimÓria i els dos instituts de SecundÓria d'Almassora.

á
tornar

Versiˇ per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA