VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIJOUS, 27/09/2007 - 14:00h

Valldigna Accessible torna a posar de manifest les mancances en matèria d’accessibilitat

Denuncien la situació de l'Escola de Música, el passeig del País Valencià i les obres del CP Magraner

Valldigna Accessible ha tornat a posar de manifest els "punts negres" que dificulten l'accés a persones amb mobilitat reduïda a alguns dels edificis municipals i dels accessos a llocs públics de Tavernes de la Valldigna. El president de l'entitat, Francisco Javier Chordá, s'ha reunit amb l'alcalde i ha presentat un nou escrit adreçat als tècnics municipals de l'ajuntament per pal·liar diferents situacions.

Entre les mancances d'accessibilitat detectades ha destacat diversos elements de l’Escola de Música. Tot i que disposa de dos rampes d'accés, una és de pujada difícil i de baixada realment perillosa. També ha explicat que el bany no està totalment adaptat i que la tarima de la sala d'actes no disposa de rampa. Una altra mancança detectada es troba al recentment inaugurat passeig del País Valencià, on els passos de vianants no estan adaptats. Chordá també ha recordat que les obres en curs també han de garantir l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. És la situació contrària que es dóna a les obres que s'estan realitzant al CP Magraner.

Des de Valldigna Accessible, però, també han agraït l’esforç que està fent l'auntaent en aquest àmbit. Amb tot, han recordat que les millores que s'estan realitzant són el resultat de la implicació de tota la ciutadania que consideren "plenament concienciada". Per això han manifestat que "allò que es fa bé des d'un principi resulta molt menys costós que realitzar modificacions posteriors".

 
Escola de Música de Tavernes de la Valldigna.
Foto: VA
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA