VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMECRES, 16/05/2007 - 06:00h

Tres-centes persones es concentren per la llibertat dels detinguts en la baralla de Reus

Amics i familiars demanen una investigació dels fets

La baralla de dilluns entre alguns veïns i la policia local es va acabar amb tres detinguts, un d'aquests ferit de bala. Doncs bé, avui a les vuit del vespre s'ha fet una concentració a la plaça del Mercadal de la capital del Baix Camp. Ha estat una concentració pacífica, convocada per amics i familiars dels detinguts per a manifestar que discrepen de la versió oficial dels fets.

Les versions d'uns i altres són ben dispars. Segons la policia, els detinguts havien protagonitzat disturbis i es van enfrontar amb els agents. Va ser després d'emmanillar-ne un que es va disparar la pistola d'un agent. Però hi ha testimonis que asseguren que cap dels detinguts no havia comès cap delicte, que va ser la policia qui va intentar dissoldre un grup de persones amb violència. També qüestionen que el tret fos accidental.

Amb la concentració d'avui al vespre, els convocants demanen que hom deixi anar els tres detinguts sense càrrecs, que l'Ajuntament obri una investigació i que el policia que disparà el tret sigui foragitat del servei.

 
Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA