Opinió

Oriol Amorós

10.07.2014

Barcelona és capital per a assolir la independència

El resultat de la consulta del 9 de novembre a la nostra ciutat decantarà l'àrea metropolitana i el país sencer. Tenir un ajuntament compromès amb la independència serà clau per a la construcció i el reconeixement internacional de la República Catalana.

Per fer-ho i consolidar-ho, és imprescindible que una majoria d'esquerres i sobiranista guanyi en el proper ajuntament. Cal construir una nova majoria política a la ciutat. Una majoria que cal aplegar: d'esquerres i que votarà sí-sí. Això només ho aconseguirem si som constantment als 73 barris i amb les 5.000 entitats de Barcelona, els 365 dies de l'any. Especialment aquest 2014 i el 2015, els anys més transcendents de la nostra història. 

Comprometem-nos-hi totes i tots. Ho podem fer junts. Sumem amb totes les entitats i persones i amb tots els amics i amigues de més formacions polítiques que són d'esquerres i votaran sí-sí. Sumem una nova majoria feta des dels barris, amb els líders veïnals i representants d'associacions.

Avui et demano que facis un vot de compromís al cent per cent amb Barcelona, els barris i la gent. Junts farem la Barcelona de les persones lliures, la capital de la República Catalana. M'hi comprometo.

Editorial