Opinió

Rafa Xambó

11.06.2014

Les darreres ignomínies de la fi del PP

Se n'han vistes de molt grosses a les Corts Valencianes, però la d'avui, precisament la que no hem vist, és la més infame. Per la covardia dels corruptes del PP, presidits per un individu desvergonyit que practica la presidència de les corts a temps parcial per tenir temps de fer negocis agrícoles i alimentar la xarxa de beneficiats de la seua família que xuplen del pressupost públic amb contractes escandalosos.


Mònica Oltra ja fa temps que els va plantar cara. Les xarxes en van plenes, de les seues denúncies contra el sistema corrupte del Partit Podrit. Convé recordar que la sessió en què Juan Cotino -aquell que es feia passar pel germà per a no contestar a Jordi Évole- la va expulsar sense que ella l'escoltés, fou quan el PP no contestava res quant a què pensaven fer per combatre la pobresa i ajudar la gent que no tenen cap ingrés, mentre Rita Barberà bramava brofegades i auixava la coral de cacatues peperes contra Compromís, un context en què el president de les Corts, cas de ser equànime, hauria d'haver expulsat mitja bancada de lloros populars.


Fa molta vergonya aquesta colla de mediocres que s'amaguen de l'escrutini del poble mentre practiquen les darreres ignomínies de la fi. El seu temps s'ha acabat, són morts vivents. Encara faran mal, però els tirarem. Avui, com tants altres dies, tots som Mònica Oltra i ella ens representa dignament. Ells són uns fastigosos 'walking dead' a punt d'expirar. No els deixarem descansar en pau.

Editorial