| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 28 de març de 2024


dijous, 11 de setembre de 2003
>

El concert de Raimon a Pineda de Mar i la fira d'Arenys de Munt, les cites de la Diada

Tots els pobles de la comarca celebren avui ofrenes florals per commemorar l'Onze de Setembre

FRANCESC SANTIAGO . Mataró
El concert de Raimon a Pineda de Mar -avui a les vuit del vespre a la Sala Delfos- és un dels principals atractius de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Maresme. Pineda de Mar -que l'any passat va rebre Lluís Llach- torna a apostar per l'actuació d'un cantautor de referència per commemorar l'Onze de Setembre. Les ofrenes florals d'institucions i entitats es reproduiran aquest matí a tots els pobles de la comarca. La programació d'activitats lúdiques ofereix concert, sardanes i exposicions. La colla castellera Capgrossos de Mataró actuarà a la tarda a Argentona. Arenys de Munt repeteix amb la trobada d'artesans. A Mataró, les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova començaran a partir de les deu del matí.

Les ofrenes florals d'institucions i entitats es reproduiran durant tot el matí d'avui a pràcticament totes les poblacions de la comarca. Com és habitual, en la majoria de municipis els alcaldes oferiran un discurs institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Sardanes i concerts solen ser els complements de les ofrenes florals. Pineda de Mar torna a repetir aquest any com un dels principals atractius de la celebració de l'Onze de Setembre. L'actuació del cantautor Raimon és un dels plats forts de la programació del Maresme. Raimon actuarà a partir de les vuit a la Sala Delfos. L'any passat, el recital que va oferir Lluís Llach al pavelló del carrer Barcelona va reunir un miler de persones. A banda de les tradicionals ofrenes florals hi ha alguns actes singulars. Fira d'Artesans A Arenys de Munt se celebra avui la dinovena edició de la trobada d'artesans del Maresme, una activitat que cada any reuneix un nombrós públic a la riera. La colla castellera Capgrossos de Mataró oferirà l'actuació de la Diada a Argentona, a partir de les set de la tarda a la plaça de l'Església. També hi haurà trobada castellera a Premià de Dalt. A Teià, avui al matí es descobrirà el mural realitzat per Gerard Rosés a la sala de plens i, posteriorment, s'inaugurarà una exposició del dibuixant local Antoni Batllori. La participació de les entitats dels municipis és habitual en les ofrenes florals. A la població d'Alella, però, aquest és el primer cop que les entitats i associacions també han estat convidades a participar-hi. El gràfic mostra totes les activitats que se celebraran durant el dia d'avui a les poblacions de la comarca.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> La festa a l'Arc de Triomf denuncia la «retallada de llibertats global» després de l'11-S nord-americà

> Catalunya necessita un nou Estatut?

> L'ENQUESTA

> La bandera espanyola, a la bugaderia

> Els joves independentistes de Mataró celebren de manera separada la Diada amb manifestos

> La bandera espanyola només onejarà a Mataró, Caldes i Llavaneres

> Jordi Pujol anuncia eleccions per al 16-N

> El PSC reclama a Mas que deixi el govern i que aturi la propaganda institucional

> Agraïment a 23 anys de confiança

> La festa a l'Arc de Triomf denuncia la «retallada de llibertats global» després de l'11-S nord-americà

> La guerra de banderes no afecta Tiana, l'únic municipi on només s'hissa la Senyera

> Agraïment a 23 anys de confiança

> 11 de setembre, cap a un nou Estatut per a Catalunya

> El PSC reclama a Mas que deixi el govern i que aturi la propaganda institucional

> Per un nou Estatut

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.