| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 28 de març de 2024


dimarts, 23 d'octubre de 2001
>

Jo: «Manel Mora és la meva mà dreta»

L'alcalde socialista afirma que el trànsfuga de CiU jugarà un paper «fonamental» i el nomena regidor adjunt a l'alcaldia

F. SANTIAGO / D. MARÍN . Dosrius
L'alcalde de Dosrius, Josep Jo (PSC), va dir ahir després del ple que el trànsfuga de CiU Manel Mora serà a partir d'ara la seva mà dreta. Jo signarà avui els decrets per nomenar el nou govern i situarà Mora com a adjunt a l'alcaldia i regidor de Serveis Municipals. El trànsfuga també compartirà amb altres regidors les àrees de Benestar Social, Atenció al Ciutadàm i Cultura, però en canvi no formarà part de la comissió de govern. «Manel Mora és una persona molt coherent i té molt temps per dedicar a l'Ajuntament; vull que dirigeixi la maquinària de l'Ajuntament i que m'acompanyi a la Diputació i a la Generalitat», va dir ahir Jo. Joan Maria Ribes (PSC) torna a portar Urbanisme i Hisenda, dues de les àrees de més pes polític.


+ Josep Jo en el moment que va prometre el càrrec. Al seu costat, el regidor de CiU Pere Rovira i el trànsfuga del PSC Francesc Caldés.  Foto: F.S.
Després de la moció de censura, Josep Jo i el seu govern van pujar als despatxos per saludar els treballadors municipals. L'alcalde socialista signarà avui els decrets per formar el nou cartipàs municipal. El repartiment de les àrees de govern presenta algunes novetats poc habituals als ajuntaments. Algunes àrees seran controlades per diversos regidors. Cultura: Núria Cervera, Josep Maria Sagristà i Manel Mora; Benestar Social tindrà dos regidors: Josep Maria Sagristà i Manel Mora; Obres i Projectes Municipals: Pau Sánchez i Joan Maria Ribes; i Atenció al Ciutadà: Manel Mora i Núria Cervera. Hi ha un càrrec de nova creació: adjunt a l'alcaldia. L'ocuparà el trànsfuga de CiU, i Josep Jo va avançar ahir que vol convertir aquest regidor en la seva «mà dreta». Mora està jubilat i l'alcalde pensa que pot fer una feina de control del govern. «Farà de comodí i tindrà molta dedicació; Manel Mora es converteix en una peça fonamental del govern», va dir. Tot i això, el trànsfuga de CiU que ha tornat l'alcaldia al PSC no formarà part de la comissió de govern, on només hi tindran vot el trànsfuga de Progrés Municipal Josep Maria Sagristà, i els socialistes Pau Sánchez i Joan Maria Ribes. Aquest últim regidor torna a controlar dues de les principals àrees de l'Ajuntament: Urbanisme i Hisenda. L'alcalde pensa que el fet de deixar algunes àrees sota el control de diversos regidors no provocarà cap desgavell. «Ens entenem tots molt bé i el diàleg funcionarà», va afirmar. La tranquil·litat Josep Jo confia poder acabar el mandat amb més tranquil·litat política i sense patir més canvis en el govern. El socialista seguirà fins el 2003 com a president del Consell Comarcal, on governa amb el suport d'ERC i IC-V.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> LES FRASES

> Silencis respectuosos

> ELS REGIDORS DEL GOVERN

> LES FRASES

> L'absència dels dirigents

> Relleu a Dosrius sense incidents

> «Dosrius no és el 'far west', la gent és sensata i pacífica si ningú la manipula»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.