Edu365.cat

VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb Diari de l'escola
'High School Musical 3', al cinema

Fi de curs

'Camp Rock' i 'Hannah Montana'

Disney Channel


dijous, 23 d'octubre de 2008
Demà, 24 d'octubre, s'estrenarà 'High School Musical 3: fi de curs', el nou episodi de 'High School Musical', saga musical d'adolescents esdevinguda un fenomen mundial. A diferència dels dos primers, emesos per televisió, aquest s'estrenarà al cinema.

La previsió és que 'High School Musical 3' sigui molt i molt taquiller. Pensem que, solament als Estats Units, el segon capítol va tenir disset milions llargs d'audiència, cosa mai vista en la història de les emissions per cable als Estats Units; i també que la sèrie va acompanyada d'una intensa campanya de màrqueting a base d'edicions en DVD, llibres, videojocs...

High School Musical, doncs, ha catapultat a la fama joves actors que ronden la vintena, com Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, que interpreten els papers de Troy Bolton, Gabriella Montez i Sharpay Evans, respectivament.

Afegim-hi que els germans Pau i Marc Gasol, que juguen a l'NBA, han pres part en el doblatge (a l'espanyol: el film no es podrà veure en català) de la seqüència del partit de bàsquet que disputen els Wildcats, l'equip de l'institut East High, on transcorre l'acció.

Fi de curs


+ Cartell de 'High School Musical 3'.
En aquest nou episodi, el Troy i la Gabriella, la parella protagonista, enfilen l'últim curs a l'institut. A tots dos, se'ls obren noves perspectives i un futur incert, igual que a la resta de membres de la colla dels Wildcats: Chad Danforth, Taylor McKessie, els bessons Sharpay i Ryan Evans... Tots prendran part en un musical que reflectirà experiències, esperances i temences, i amb què demostraran, una vegada més, que són balladors experts.

'Camp Rock' i 'Hannah Montana'


+ Miley Cyrus.
La fórmula 'High School Musical' ha creat escola, com testimonia el film televisiu 'Camp Rock', estrenat enguany enmig d'una gran expectació. 'Camp rock' és protagonitzat per l'actriu de setze anys Demi Lovato i els Jonas Brothers, grup musical integrat per Kevin, Joe i Nick Jonas. Una sèrie de característiques similars reuneix 'Hannah Montana', en què hi té el paper estel·lar Miley Cyrus, filla del cantant de country Billy Ray Cyrus. Amb quinze anys, Miley Cyrus ja figura a la llista dels cent personatges més influents del món que prepara la revista nord-americana Time.

Disney Channel


+ Disney Channel va començar a emetre obertament el passat 1 de juliol.
La sèrie 'Hannah Montana' es pot veure a casa nostra pel Disney Channel, que va començar a emetre obertament el passat 1 de juliol, via televisió digital terrestre (TDT). Aquest canal, d'audiència bàsicament infantil i juvenil, s'ha convertit en un planter de joves artistes de fama mundial, car també ha estrenat 'High School Musical 1', 'High School Musical 2' i 'Camp rock'.

MATERIALS

QUE HO SABIES?

  • La joveníssima cantant i actriu Miley Cyrus, protagonista de 'Hannah Montana', ocupa la dissetena posició en la llista dels més ben pagats de menys de vint-i-cinc anys preparada per la revista Forbes. Aquesta llista és primerejada pel jugador de bàsquet LeBron James, dels Cleveland Cavaliers.
  • Aquest desembre, Disney Channel emetrà al nostre país el tercer film d'una altra saga musical protagonitzada per joves: Cheetah Girls.

BANNER ACTUALITZAT

Vols el banner de l'última notícia a la teva web?

Copia aquest codi i enganxa-l'hi:

<a href="http://www.vilaweb.cat
/misc/diariescola/redirect.php?tp=url">
<img src="http://www.vilaweb.cat
/misc/diariescola/redirect.php?tp=img" border="0"/></a>

CERCADOR DEL DIARI DE L'ESCOLA


Ajuda

ESCOLES EN XARXA

Vés-hi
Com apuntar-s'hi

Investiga

'Trailer' de 'High School Musical 3'.
Qüestionari sobre el primer film.
I també...
Què és VilaWeb?    Publicitat    Mapa web    Contacte Una web de Partal, Maresma i Associats, S.L. Iqua