| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | dimecres, 24 d'abril de 2024

 NOU LOCAL DE VILAWEB, EL PUNT BARCELONA I EL 9 ESPORTIU

VilaWeb, El Punt Barcelona i El 9 esportiu comparteixen un nou local al carrer de les Tàpies, 2, al Raval de Barcelona. Vet ací unes quantes imatges:



Entrada principal de l'edifici

Vista parcial de la redacció de El Punt

Àrea de la secció de Cultura de El Punt

Fotògrafs de El Punt

La redacció del diari esportiu El 9

Part de la redacció de VilaWeb

Una altra perspectiva de VilaWeb

Façana posterior de l'edifici
 
  EL NOU DIARI

El diumenge 30 de novembre sortirà al carrer el primer número d'El Punt a Barcelona. La nova edició del diari, que dirigirà el periodista Jordi Busquets i Genover, prioritzarà la informació local i comarcal, la més pròxima al seu àmbit de difusió -Barcelona ciutat i comarques barcelonines-, i la de la resta de Països Catalans, i compartirà amb les altres edicions d'El Punt les planes d'informació general, el disseny, el format i la maquetació:

> El Punt arriba a Barcelona el dia 30.
> El consell editorial.
> L’equip de direcció.




  LA PRESENTACIÓ

El Punt a Barcelona es va presentar en societat el 26 de novembre en un acte al pati interior de l'edifici Roger de Llúria de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Hi va haver uns dos mil assistents, entre els quals les principals autoritats catalanes i representants de l'àmbit polític, social i cultural del país. L'acte va comptar amb els parlaments de Jordi Busquets, director de El Punt Barcelona, i Joan Vall i Clara, president del grup Comit.

> Crònica de l’acte.
> Discurs de Joan Vall i Clara.



  COMIT PREMSA BCN

L'editora d'El Punt a Barcelona és Comit Premsa BCN, que té al consell d'administració representants d'El Punt, Regió 7, El 9 Nou i VilaWeb. El diari encartarà cada dia el diari esportiu El 9, dissabtes el suplement Dossier Econòmic i diumenges el setmanari Presència. El setmanari apareix a tots els diaris de la coordinadora de mitjans Comit.

   
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000