| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 31 de març de 2020


diumenge, 28 de desembre de 2008
>

Deu apostes de futur


LA MARIA ROSA.
Des de Salt, una cantautora indescriptible, que s'ha autoeditat el primer disc, Só pra vacilar (www.lamariarosa.com).

RUIDO!
Lluís Costa, Jose Fernández i Nil Torres preparen el llançament d'un grup molt potent. El 6 de febrer, a La Mirona (myspace.com/ruidogrupo).

RADICAL ANIMAL BEAT.
Exmembres de La Suite Mosquito, ja han presentat el seu funk electrònic fins i tot al Japó (www.radicalanimalbeat.com).

SAVATS.
El projecte de Xevi Salvatella, guitarrista, cantant i compositor de molts recursos. El 6 de febrer, a La Planeta (myspace.com/savatsmusic).

THE PEPPER POTS.
Aquest any han ofert més de cinquanta concerts, molts dels quals al Japó i per tot el continent europeu (www.thepepperpots.com).

LA BANDA DEL YUYU.
El seu segon disc (Real) és una bona demostració que el rock dur en català pot sonar molt i molt bé (www.labandadelyuyu.com).

WANTUN.
El grup blanenc ha guanyat aquest any el premi Carles Sabater a la millor cançó i el premi popular del Sona 9 (myspace.com/wantun).

MIQUEL ABRAS.
El bisbalenc mostra un gran domini del pop de guitarres en el seu segon disc, M'agrada sentir el que tu sents (www.miquelabras.com).

LE CROUPIER.
El músic cellerenc Carles Cors vol revolucionar el pop espanyol amb una proposta d'imatge molt atractiva (www.lecroupier.es).

ISAAC ULAM.
Folk experimental o alternatiu esbossat en una casa de Garriguella. El resultat? En els prats més llunyans (myspace.com/isaaculam).

 NOTÍCIES RELACIONADES

>El millor any d'Antònia Font i el clamorós debut de Manel disparen el pop en català

>Teràpia gruixuda

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.