| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | Top7 - Tots els fòrums | dimecres, 27 de maig de 2020

 ELS TOP 7 DE Viagonal 14/05/2010 00:00

La pantomima de la votació sobre el futur de la Diagonal de Barcelona ha aportat grans moments còmics a la setmana. L’alcalde Hereu volia fer campanya per les opcions A (Rambla) o B (Boulevard) i s’ha trobat que la majoria de gent que aconseguia votar votava C (ni l’una ni l’altra). Acabi com acabi la cosa, des d’aquest fòrum verbívor volem proposar-vos que us empesqueu noms nous per a la Diagonal. Com per exemple: Viagonal, en al·lusió al tramvia central que tant l’opció A com l’opció B contemplen.

Naturalment, no ens cenyirem a Barcelona. La proposta és extensiva a totes les ciutats i poblacions que vulgueu. Podeu rebatejar verbívorament els noms de les principals artèries de les vostres poblacions d’origen o residència. Busquem, doncs, noms per a la Diagonal o artèries d’importància similar en el mapa de les vostres poblacions. El missatge més destacat rebrà un exemplar de la novel·la revelació d’aquest Sant Jordi: Maletes perdudes
 de Jordi Puntí, per gentilesa de l’editorial Empúries.
1. Triagonal (Joan Carles Orengo)

Tal com va la cosa es quedarà en TRIAGONAL, tot quedarà igual, es una TRIA entre TRES opcions en la que el mateix TRIAS ha hagut de fer un TRIAL per conseguir votar...
2. Ave Crucis (Montse)

En el Ple municipal de Montmeló, es va aprovar per unanimitat la denominació del carrer resultant del soterrament de les dues vies de ferrocarril (AVE i Rodalies) com a Passeig de la Via Augusta. 

Aquest passeig conduirà cap al turó de les Tres Creus, símbol del poble, de manera que jo crec que hagués estat més encertat el nom AVE AUGUSTA o bé AVE CRUCIS pel patiment que sofrim la població amb el tall de carrers, soroll, etc. i que encara ha de durar uns anys més. 
3. Rambla Vella de Tarragona (Jordi Mingas)

Rebateig verbívor de la "Rambla Vella" de Tarragona: "Arrambla la vella". 
La Rambla vella és un carrer de Tarragona que molts cotxes es pensen que és una autopista.
4. Acabarà malament (apc)

Al pas que anem, i que van els gestors de la cosa pública, la via s'acabarà anomenant, fent justícia al seu estat, AVINGUDA TERMINAL.
5. Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú (NatVng)

Rambla Principal Inditex! 

Sí senyors! En mooolt menys d'1 km tenim gairebé totes les possibles botigues del Grupo Inditex! Si hi ha 9 cadenes (contant el Zara kids), nosaltres en tenim 8!!!! I en tan sols 57 números, 33-90! 

Stradivarius 33-35 
Oysho 36 
Massimo dutti 46-48 
Zara Home 55 
Zara kids 55 (són en un bloc gran de pisos per això repeteixen número) 
Pull and Bear 57-59 
Bershka 84 
Zara 88-90 

Per el gran esforç de concentració i l'interés que demostren en la ciutat, es mereixen que la Rambla deixi de ser la Rambla Principal per passar a ser la Rambla Principal Inditex o RAMBLA PRINCIPALMENT INDITEX!
6. Pels dos ous (Ignasi Ripoll)

I com que s'acabarà fent el que els hi passi per ambdós ous, jo la batejaria com a DIGONADAL.

Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000.
Secció mantinguda per Màrius Serra
Posa VilaWeb a la teva pàgina.