Confidencialitat de les dades

Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, Partal, Maresma i Associats, SL, informa que les dades personals que el client inclogui al formulari d'alta, o que faciliti per qualsevol altre mitjà en la contractació del servei de MÉSVilaWeb, s'incorporaran a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per Partal, Maresma i Associats, SL. El tractament de les dades proporcionades es farà d'acord amb les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua o l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. Si vostè vol exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a les seves dades pot enviar un correu a dades@partal.cat, pot adreçar un escrit a Partal, Maresma i Associats, S.L., C/Ferlandina 43, 08001 Barcelona,o bé fer la sol·licitud personalment , acreditant en tot moment la seva identitat.

Tancar
Regala +VilaWeb!

Si us ho estimeu més, podeu fer un regal físic per la vostra subscripció. Us oferim un sobre amb una carta del director de VilaWeb i una targeta amb un número. Amb aquest número, la persona que rep el regal pot donar-se d'alta de VilaWeb. Podeu adquirir el paquet de regal a la botiga online i us l'enviarem a casa, o bé comprar-lo directament a la Botiga situada a la redacció del diari, al carrer de Ferlandina, 43 de Barcelona.

1

Dades del destinatari del regal

Les dades són confidencials. Consulteu la nostra política de privadesa.

Els camps amb asterisc són obligatoris.

2

Dades de qui fa el regal

3

Tria com vols pagar

Pagament 100% Segur

Targeta de crèdit

Periodicitat : Anual

Tipus de Subscripció : Col·laborador (120€/any)


Si vols regalar-te VilaWeb a tu mateix, vés aquí.


Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per Partal Maresma i Associats S.L. com a responsable del tractament. Les recollim amb la finalitat de gestionar la vostra subscripció i que pugueu obtenir els serveis i avantatges de ser membre subscriptor de VilaWeb, sobre la base de la relació contractual que s'estableix. El fet que no introduïu les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la vostra sol·licitud. No es preveuen cessions a tercers ni transferències a tercers països. Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació i limitació i suprimir les dades a dades@vilaweb.cat, com també el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.