Opinió

 

<14/73>

Carme Forcadell

10.09.2014

La Diada definitiva

Estem molt satisfets de la resposta que hem tingut, sobretot aquests últims dies en què tanta gent s'ha apuntat. Estic convençuda que serà un èxit esclatant, encara més que l'any passat. Hem superat amb escreix les inscripcions del 2013. A més, l'any passat cada inscrit portava dues persones més. Això serà molt gros.


Avui serà un dia molt important per a la història de Catalunya, perquè serà la manifestació més multitudinària feta mai a Europa. N'estic convençudíssima. Serà un dia que marcarà un abans i un després. Refermarem la nostra voluntat d'esdevenir un nou estat. L'objectiu és que ningú no tingui cap dubte que la consulta es farà.


Com l'any passat, hi ha molts periodistes internacionals acreditats. Enguany ja ens coneixen i saben que som una gent que aconseguim qualsevol propòsit que ens fem. Aquesta vegada, a més, coincideix amb el Tricentenari i això li dóna molta èpica.


Tot i que ha passat cada any, la capacitat d'organització que tenim no deixa de sorprendre'm. En moments com aquest tot funciona perfectament, com un rellotge. Ho he dit sempre: amb la capacitat dels voluntaris de treballar junts i la seva il·lusió, demostrem que estem preparats per a construir aquest país nou. Som capaços de fer-ho. Des d'arreu del territori, des dels Pirineus fins a les terres de l'Ebre, treballem tots, coordinats.


Aquesta ha de ser la Diada definitiva. Hem demostrat clarament quina és la nostra voluntat. L'any que ve ha de ser una Diada de celebració. Nosaltres ja hem fet la feina. Ara toca als polítics. 

Editorial