Condicions de la compra

La pàgina web www.vilaweb.cat/botiga, que te tots els continguts en català, és propietat de Partal, Maresma i Associats, SL, amb CIF B61017810 i adreça fiscal al C. Ferlandina, 43, 08001 Barcelona. Registre Mercantil de Barcelona Volum 28.765, Foli 109, Full B-141.320

1. Com es compra?

La botiga en línia té un funcionament fàcil. Però si hi teniu cap problema, a continuació en trobareu una explicació.

a) Primer de tot és important de saber que la botiga s’estructura en categories, que alhora es divideixen en subcategories. Per mitjà d’aquestes pestanyes, podeu mirar què voleu comprar. També podeu fer servir el cercador. Fent clic a qualsevol d’aquestes categories us sortirà una llista de productes. Si cliqueu sobre qualsevol producte, se n’obrirà la fitxa específica.

b)Quan trobeu un producte que us agradi, només cal que l’afegiu a la cistella de la compra.

c)La cistella de la compra és el resum de la comanda que feu i on podreu veure els articles que heu seleccionat i la quantitat. En aquesta pantalla també podeu eliminar productes o bé modificar-ne la quantitat. Si voleu, podeu continuar comprant i després tornar a la cistella.

d)Quan hàgiu acabat de seleccionar els productes i sigueu a la cistella, haureu de prémer el botó ‘Anar a caixa’, que us durà a la pantalla on haureu d’indicar les dades personals i les de pagament.

e)Finalment veureu una pantalla de confirmació de la tramesa. És recomanable d’imprimir aquesta pantalla, tot i que us enviarem una confirmació per correu electrònic. Al cap de pocs dies rebreu el paquet a casa.

2. Tramesa i lliurament

2.1. On es pot rebre la comanda?

Podeu rebre-la a l’adreça que elegiu: a casa, a la feina, etc. Però mai en un apartat de correu. Observeu que, segons la destinació, les despeses d’enviament canvien.

2.2. Quant trigarà la comanda?

Els dies feiners, la comanda us ha d’arribar entre 48 i 72 hores, si s’envia per agència de transport. En el cas de les Illes i Catalunya Nord, podeu triar de rebre la comanda per correu postal, amb un termini més llarg. A la web es pot seguir l’estat de la comanda.

En les comandes de samarretes de l’ANC per la Diada, no podem assegurar la data de lliurament, a causa de la gran demanda. Seran processades tan aviat com n’hi hagi de disponibles. Quant a la recollida a la botiga, us avisarem per correu electrònic quan ja hi siguin i les pugueu venir a cercar.

2.3. Com es fa la tramesa i quant costa?

La tramesa es fa per agència de transport. A les Illes i a Catalunya Nord es pot optar també per la tramesa ordinària.

Les tarifes de tramesa són les següents:

—Als Països Catalans (excepte Andorra, les Illes i Catalunya Nord), fins a 5 kg, el cost és de 5 euros.

—A partir de 5 kg, el preu és de 8,5 euros.

També podeu passar a recollir la comanda, sense cost d’enviament, a la botiga de VilaWeb de Barcelona (carrer de Ferlandina, 43). En aquest cas, haureu de marcar-ho al formulari.

2.4. Es pot seguir l’estat de la comanda?

Sí, a l’apartat ‘La meva comanda’ se’n pot veure l’estat.

2.5. Quin és el procés de lliurament de la comanda?

Rebreu un missatge al mòbil informant-vos de quan arribarà la comanda a l’adreça que heu posat al formulari d’alta. Si en aquell moment no hi sou, rebreu un altre missatge demanant que us poseu en contacte amb l’agència de transport per a indicar quan us va bé que us deixin el paquet. Per això és important que al contacte hi deixeu el número del telèfon mòbil.

3.La Botiga VilaWeb de Barcelona

La Botiga VilaWeb de Barcelona és a la redacció de VilaWeb, al carrer de Ferlandina, 43, a prop del Macba.

A la botiga, hi podreu trobar tot el que hi ha a la versió electrònica i algun producte més.

Us hi esperem de dilluns a divendres, d’11.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.00.

Per Nadal i l’11 de setembre els horaris són especials. Els podeu consultar a la portada de la pàgina web de la botiga.

4. Contacte

Correu electrònic: botiga@vilaweb.cat

Telèfon: 934426439.

També ens trobareu a la Botiga VilaWeb del carrer de Ferlandina, 43, de Barcelona.

L’horari d’atenció al client és de dilluns a divendres d’11.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.00.

5. Mitjans de pagament

Només es pot pagar amb targeta de crèdit i PayPal.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal o que les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent considerin que els pugui malmetre o tingui el potencial de malmetre’ls la bona voluntat o influir negativament en ells. Les activitats següents són prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, comerciant, titular de la targeta o targetes; a més, la següent activitat també és prohibida explícitament: venda de begudes alcohòliques a menors de divuit anys.

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer). Tota la informació que ens transmeteu viatja xifrada a través de la xarxa.

A les nostres passarel·les de pagament s’utilitza el sistema 3DSecure, redirigint les dades a servidors segurs sense que el comerç pugui accedir-hi o emmagatzemar-los.

6. Guia de mides

Segons el proveïdor del producte, les mides canvien. Us recomanem, per tant, que abans de comprar un producte en mireu la guia de mides per a saber quina talla cerqueu.

La guia de mides, la podreu trobar al costat de la talla de cada producte.

Malgrat tot, si en acabat la mida no us va bé, podeu mirar com es pot fer un canvi a l’apartat de devolucions.

7. Devolucions

Tots els productes es poden canviar en un termini de quinze dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no us convenç, o bé hi ha qualsevol defecte de la comanda, us la canviarem per l’adequada.

Envieu-nos el paquet per correu certificat (molt important). A dins, hi heu de posar el full de devolució

amb les modificacions que vulgueu. Cal enviar-ho a:

PARTAL, MARESMA I ASSOCIATS, SL
BOTIGA VILAWEB
carrer de Ferlandina, 43, baixos
08001 Barcelona

Si la devolució es fruit d’un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devolució aniran a càrrec vostre i la tramesa amb la nova comanda l’abonarem nosaltres.

Si el canvi és degut a un error nostre o a un defecte del producte, us abonarem el cost del vostre enviament i pagarem la nova tramesa.

Per motius obvis, no acceptarem devolucions de productes amb proves evidents d’haver estat utilitzats o que tinguin qualsevol mena de desperfecte.

Tampoc no acceptarem cap paquet amb import a pagar per la tramesa (reemborsament). Cal que el client pagui l’enviament i després, si escau, li’n retornarem l’import o bé hi afegirem algun producte d’un valor igual o superior.

El reemborsament es farà a través de la mateixa forma de pagament que s’ha utilitzat per fer la compra.

8. Protecció de dades

El responsable d’aquesta web considera com un objectiu bàsic garantir la privadesa i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i de tots els qui es relacionen amb aquesta web. Per aquest motiu, manifesta el màxim compromís de compliment de l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de persones físiques pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD). Per tant, en la clàusula present es facilita la informació sobre quin ús de les vostres dades personals farà la societat.

Responsable del tractament
Partal Maresma i Associats, S.L. és el responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tractin per mitjà d’aquesta pàgina web i en els formularis situats en els seus subdominis (el ‘lloc web’). Podeu consultar la informació relativa a Partal Maresma i Associats, S.L. visitant l’avís legal que apareix al peu de la pàgina principal.

Descripció dels tractaments
Tractament de les dades amb la finalitat de gestionar ‘la Botiga’ del lloc web i també per a gestionar, desenvolupar i executar la compra-venda dels productes que s’hi ofereixen, inclosos serveis associats com ara la gestió del cobrament o l’enviament dels productes adquirits.

Base legal: Gestió de la relació contractual
Termini de conservació: Mentre es mantingui la relació contractual i, en qualsevol cas, en compliment de terminis legals de prescripció aplicables.
Destinataris: No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a: (1) les entitats bancàries que indiqueu, per fer la domiciliació bancària corresponent; (2) prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

Tractament de dades per a enviar-vos els butlletins d’informació de VilaWeb.
Base legal: Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari corresponent.
Termini de conservació: Fins que no revoqueu el consentiment.
Destinataris: No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

Tractament de dades amb la finalitat d’atendre la sol·licitud i seguiment de qualsevol qüestió, dubte, queixa o reclamació que ens pugui presentar qualsevol altre usuari que no sigui subscriptor (adherit, col·laborador, estudiant, associat) o client registrat per beneficiar-se de la resta dels serveis del lloc web.

Base legal: Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari de contacte.
Termini de conservació: Fins a la resolució completa de la qüestió, dubte, queixa o reclamació.
Destinataris: No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a: (1) si escau, qualsevol entitat o organització que pogués resultar d’interès per a la resolució de la consulta o reclamació, sempre que sigui estrictament necessari; (2) prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

Tramesa de comunicacions comercials de Partal Maresma i Associats, S.L. amb els objectius següents (segons el cas):

 • Rebre el butlletí de la Botiga de VilaWeb.
 • Rebre informació sobre els serveis, inclosos publicitaris, que ofereix VilaWeb.
 • Participar en concursos i promocions.

Base legal: Consentiment: tot marcant la casella que figura en el formulari corresponent.
Termini de conservació: Fins que no revoqueu el consentiment.
Destinataris: No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.

Us informem, així mateix, que aquest lloc web utilitza ‘galetes’ pròpies i de tercers que poden obtenir dades no identificatives, com ara la vostra adreça IP o informació de les pàgines visitades dins aquest lloc web. Podeu obtenir més informació sobre les galetes, els tipus i les indicacions per a desactivar-les o eliminar-les visitant la nostra ‘política de galetes’.

No es preveuen transferències internacionals. Si escau, tan sols se’n podran fer de les vostres dades personals a prestadors de serveis de la societat. Aquests prestadors poden ser situats en estats fora de l’Espai Econòmic Europeu. Quan no s’hagi declarat que compten amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, la societat adoptarà les corresponents clàusules contractuals tipus o exigirà l’adhesió al Privacy Shield.

L’usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades i és responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués esdevenir-se a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.

Els espais remarcats amb asterisc en cadascun dels formularis són obligatoris, de manera que si no són subministrats no serà possible de dur a terme la prestació dels serveis contractats.

Us informem que no cedim les vostres dades personals a tercers tret de quan hi hagi una obligació legal (hisenda pública, jutjats i tribunals, forces i cossos de seguretat…) o bé ho indiquem expressament en la descripció inclosa en aquest apartat. D’una altra banda, podran tenir accés a les vostres dades personals els encarregats del tractament de Partal Maresma i Associats, S.L., és a dir, els prestadors de serveis que hi hagin d’accedir per desenvolupar les seves funcions.

Drets que podeu exercir en relació amb les vostres dades personals
En qualsevol moment, i de manera gratuïta, podeu exercir els drets següents:

 • Accedir a les vostres dades personals.
 • Rectificar les dades inexactes o incompletes.
 • Sol·licitar la supressió de les vostres dades quan, entre més motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
 • Obtenir de Partal Maresma i Associats, S.L. la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular al tractament de les seves dades, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Partal Maresma i Associats, S.L. deixarà de tractar-les, llevat de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.
 • Revocar els consentiments.
 • Reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades quan considereu que Partal Maresme i Associats, S.L. ha vulnerat els drets que us són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

Podreu exercir aquests drets mitjançant un escrit a l’adreça següent: carrer de Ferlandina, 43; codi postal: 08001; localitat: Barcelona; província: Barcelona. O bé a la següent adreça de correu electrònic: administracio@partal.cat, informant-nos del dret que desitgeu exercir i incloent-hi les vostres dades identificatives.

Mesures de seguretat
Partal Maresma i Associats, S.L. ha aplicat i manté els nivells de seguretat exigits pel RGPD per a protegir les dades de caràcter personal dels usuaris en cas de pèrdues fortuïtes i d’accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què són exposades. Tanmateix, la transmissió d’informació per mitjà d’internet no és totalment segura. Per això, i malgrat que Partal Maresma i Associats, S.L. fa el màxim esforç per a protegir les dades dels usuaris, no pot garantir-ne la seguretat durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que faciliteu s’enviarà a compte i risc vostre. Una vegada rebudes les vostres dades, Partal Maresma i Associats, S.L. utilitzarà procediments i funcions de seguretat rigorosos per impedir-hi qualsevol accés no autoritzat.

Actualització d’aquesta política de privadesa
Partal Maresma i Associats SL es reserva el dret de modificar de manera unilateral aquesta política de privadesa, a conseqüència, entre més circumstàncies, de: (1) canvis en el lloc web; (2) modificacions en els tractaments o finalitats de dades personals; (3) modificacions o novetats legislatives; i (4) l’establiment de nous criteris per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat sobre la matèria.

Per això, Partal Maresma i Associats S.L. recomana a l’usuari que llegeixi detingudament la política de privadesa vigent en el moment en què accedeixi al lloc web i, en tot cas, abans de registrar-se, subscriure’s o comprar cap producte per mitjà d’aquest lloc web.

9. Seguretat

El certificat SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre Partal, Maresma i Associats, SL i l’usuari.

Partal, Maresma i Associats, SL disposa d’un certificat de seguretat que s’utilitza com a certificat SSL per realitzar connexions segures.

En aquest procés es fixen diversos paràmetres per realitzar la connexió de forma segura. La connexió s’estableix amb claus preestablertes i totes les dades enviades es codifiquen i es descodifiquen fins que es tanca la connexió.

10. Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (34/2002 d’11 de juliol)

Article 10. Informació general

 1. Sense perjudici dels requisits que en matèria d’informació s’estableixen en la normativa vigent, el prestador de serveis de la societat de la informació restarà obligat a disposar dels mitjans que permetin –tant als destinataris del servei com als òrgans competents– d’accedir per mitjans electrònics, de manera permanent, fàcil, directa i gratuïta a la següent informació:
 2. a) El seu nom o denominació social; la seva residència o domicili o, si no, la direcció d’un dels seus establiments permanents a l’estat espanyol; la seva adreça de correu electrònic i qualsevol altra dada que permeti d’establir una comunicació directa i efectiva amb ell.
 3. b) Les dades de la seva inscripció al Registre Mercantil en què, si escau, siguin inscrits o bé d’un altre registre públic en què ho siguin, per a l’adquisició de personalitat jurídica o simplement a efectes de publicitat.
 4. c) El número d’identificació fiscal que li correspongui.

Així mateix, cal que tinguin completats els termes i condicions referents a:

– Cancel·lació de comandes

– Devolució i reemborsament

– Seguretat i protecció a compradors

– Trameses, privadesa i protecció de dades